Observar és l’actitud

30 de octubre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

I si el futur estava molt a prop? Fent-nos aquesta pregunta avancem amb el nostre Observatori de Novetats i Tendències Socials. Un projecte que naix amb la intenció d’inspirar a empreses i institucions a través de les tendències perquè les seues decisions els ajuden a ser més rellevants per a la societat. I ho fem posant el focus en el que tenim més a prop. Allò local.

#LocalDoing és el nostre primer tema d’anàlisi i el presentem a través d’una sèrie de continguts gràfics i audiovisuals en la nostra web i xarxes socials. Amb ells, GENTS a més de dades i reflexions interessants, s’acostarà a les persones. Moltes persones.

La nostra essència com a observatori serà unir a diferents protagonistes que representen a les tendències observades, per a identificar junts els espais d’innovació rellevants i el seu impacte en la vida quotidiana de ciutats com la nostra. Comptarem amb la participació d’experts i representants de les diferents temàtiques en les quals anirem fent focus durant els pròxims mesos.

Allò local com a agent de transformació unirà a veus com la de Jesús Terrés, FAM, Gnomo, Som Alimentació o Pròksime. Parlarem amb ells sobre allò local i les seues oportunitats d’emprenedoria, el maridatge d’horta i tecnologia o com ens pot ajudar el local a millorar com a societat.

La nostra tasca divulgativa intentarà ser àgil i pròxima. Per això, entre altres materials, posem a la teua disposició els Micropensaments, que convertiran les reflexions dels convidats en tips inspiradors. I les nostres Entrevistes Compartides, preguntes quotidianes amb respostes sinceres dels nostres protagonistes sobre temes relacionats amb les tendències socials. Que en menys de 5 minuts, en el que prenem un café, analitzaran l’impacte i l’evolució del canvi en el nostre entorn més pròxim.

Què és realment allò local? El #LocalDoing arriba per a quedar-se? En què eixim guanyant com a societat? Quina és la realitat d’aquesta tendència a la nostra ciutat?

T’esperem amb algunes respostes en les nostres xarxes socials i, molt prompte, els esdeveniments online que organitzarem. Començarem amb una xarrada d’Alfons Cornella. Perquè en GENTS observem per a acostar-te l’oportunitat que ofereixen les tendències com a font d’innovació.

El poder d’observar comença ací.

COMPARTEIX:
TW - FB