Obri el termini de subvencions municipals per a projectes innovadors orientats a la Missió Climàtica València 2030

23 de març de 2023
CATEGORIA:
Missions València 2030
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La convocatòria d’ajudes de la VIII edició dels Premis i Subvencions d’Innovació Missió Climàtica València 2030, amb un pressupost d’un milió d’euros, està oberta fins al 25 d’abril

El termini per optar a les subvencions que l’Ajuntament de València destina als projectes d’innovació per combatre el canvi climàtic s’obri demà i romandrà obert durant un mes, fins al 25 d’abril. Estes ajudes municipals per al desenvolupament de projectes d’innovació orientats a la Missió Climàtica València 2030 disposen d’una partida pressupostària d’un milió d’euros. Les bases per participar en esta convocatòria s’han publicat hui al Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Segon estes bases, que es troben a la Seu Electrònica de l’Ajuntament, “l’objecte de les esmentades ajudes és donar suport a la realització d’idees, productes, servicis, iniciatives i projectes innovadors procedents de qualsevol àmbit, sector, activitat, font de coneixement, tecnologia, hèlice de l’ecosistema d’innovació o aliança formada entre estes, que aporten una solució nova per al mercat i la societat i que puguen demostrar-ne l’impacte potencial en la Missio Climàtica València 2030, i amb això, l’impacte en la millora de la vida de les persones a la ciutat de València”.

Pel que fa a l’import total destinat a atendre les subvencions, ascendeix a un total d’1.000.000 euros. I l’import màxim de l’ajuda a concedir, serà de 100.000 euros per projecte. A més, per a garantir als projectes seleccionats el desenvolupament dels seus objectius i la posada en marxa i funcionament de les seues idees de negoci, es realitzarà un pagament anticipat pel 75 % de l’import de la concessió una vegada aprovada la resolució de concessió, i el pagament del 25% restant es realitzarà després que s’haja presentat i aprovat la justificació total del projecte subvencionat.

L’Ajuntament va aprovar esta convocatòria de subvencions en Junta de Govern el passat mes de febrer i poden sol·licitar-les les persones físiques (donades d’alta en el Règim Especial d’Autònoms de la Seguretat Social, mútues o similars), les persones jurídiques que actuen com a empresaris o professionals, entitats sense ànim de lucre, fundacions i ONG; les universitats o acadèmies, instituts tecnològics i centres d’investigació; i les societats públiques i les entitats vinculades o dependents de les administracions públiques.

 

La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024
Actualment València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, primera missió de l’estratègia d’innovació Missions València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 112 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».

La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València, Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.

COMPARTEIX:
TW - FB