Oberta l’enquesta per al Llibre blanc del Desenvolupament Espanyol de Videojocs 2019

22 de juliol de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’Asociación Española de Empresas Productoras y Desarrolladoras de Videojuegos y Software de Entretenimiento (DEV), amb el suport d’ICEX España Exportacions i Inversions, està treballant en la edició 2019 del Llibre Blanc del Desenvolupament Espanyol de Videojocs.
  • Amb la finalitat d’actualitzar les dades, s’obri aquesta enquesta en la qual poden participar empreses i estudis del sector.

Després de l’èxit de les primeres cinc edicions, és imprescindible continuar proporcionant dades fiables sobre la indústria del videojoc, fonamentals perquè tant les Administracions Públiques com agents i inversors privats puguen conéixer les potencialitats del sector i aposten de forma decidida. Prova d’això, ha sigut el Programa d’impuls al sector del videojoc de Red.es, dotat amb 5 milions d’euros, directament inspirat en l’anàlisi sectorial i en les recomanacions del Llibre blanc.

Per aquesta raó, la DEV ha preparat una enquesta amb la finalitat de mantindre actualitzats les dades econòmiques i de producció del Llibre blanc sobre la indústria espanyola de desenvolupament de videojocs, dirigida a empreses i estudis del sector.

La informació recaptada a través de l’enquesta serà tractada de forma confidencial i agregada, i serà gestionada de manera responsable amb l’única fi d’elaborar el Llibre blanc. La data límit per a emplenar l’enquesta és el 31 de juliol.

La repercussió del Llibre blanc en la societat espanyola és enorme, amb més de 15.000 descàrregues de cada informe electrònic, centenars d’impactes en mitjans entre premsa, ràdio, telenotícies de televisions públiques i privades, més innombrables referències en blogs, pàgines web i participacions en esdeveniments del sector.

Per a més informació: info@dev.org.es.

COMPARTEIX:
TW - FB