Obert el termini per formar part del programa PlayStation Games Camp Valencia

28 de desembre de 2016
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

games

  • Els estudis que desitgen formar part de PlayStation Games Camp Valencia poden presentar els seus projectes en www.playstationtalents.es fins al 15 de gener de 2017.

Sony Interactive Entertainment España (SIE Espanya) ha aconseguit un acord de col·laboració amb Lanzadera per comenzar a València una nova sede de PlayStation Games Camp, el programa de PlayStation per impulsar el talent en el sector dels videojocs.

El programa, amb el qual es vol fomentar la creació de noves empreses, està obert a xicotets estudis, persones universitàries i joves desenvolupadors, així com empreses que amb menys de 100.000 euros en l’últim any de facturació. Durant deu mesos, els estudis comptaran amb l’assessorament d’experts de SIE, tindran accés a kits de desenvolupament de PS4 i tindran recolzament en matèries de comunicació i màrqueting, amb una campanya en mitjans propis valorada en més de 100.000 euros. Un màxim de tres estudis podran treballar gratuïtament a l’espai de Marina d’empreses a partir de febrer de l’any que ve per veure els seus jocs publicats en PlayStation 4 (PS4). Més informació ací        

COMPARTEIX:
TW - FB