Obert el termini d’inscripció per a ClimateLaunchpad

13 de març de 2017
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El termini per a inscriure’s en aquesta edició ja està obert i es perllongarà fins al 2 d’abril a Espanya.

La major competició europea en idees per a mitigar el canvi climàtic, ClimateLaunchpad, ha llançat la seua cinquena edició, en la qual s’espera que participen 35 països de la Unió Europea i l’exterior, i que celebrarà el seu final nacional a València.

ClimateLaunchpad cerca idees de negoci ‘verd’ incipients, bé en energies renovables, eficiència energètica, gestió de recursos i territori, transició sostenible en la cadena alimentària, o de qualsevol altre sector que ajude a mitigar el canvi climàtic, han informat des de l’organització.

Aquesta iniciativa es va crear per a ajudar als emprenedors aspirants a fer créixer les seues idees verdes i convertir-les en negocis. Els equips comencen amb un boot camp de dos dies i sis sessions de formació per a preparar-se per a la gran final nacional, que se celebrarà a València. Els tres primers passaran a la final de Xipre, que se celebrarà en el mes d’octubre de 2017.

Projecte Smile Movile Energy

Dins de Climate KIC, des de Las Naves s’ha anunciat que el pròxim dia 30 de març se celebrarà en Las Naves la jornada final del projecte Smart Mobile Energy (SME) l’objectiu del qual és analitzar l’impacte socioeconòmic que poden tenir els sistemes de carregadors de vehicles elèctrics en els edificis, amb la intenció que les càrregues puguen revertir-se en la xarxa elèctrica (tecnologia Vehicle-to-Grid, V2G).

Així mateix, des de Las Naves també es participa en Climate KIC a través de Transition Cities. En aquest context recentment s’ha celebrat el Concurs Transition Cities 2016 en el qual ha premiat tres projectes pilots innovadors d’eficiència energètica i amb enfocament social que es van a desenvolupar en la ciutat de València.

Més informació ací

climatekic

COMPARTEIX:
TW - FB