Imatge general del taller a Onda de Municipis Innovadors

Municipis Innovadors programa una Jornada de Màrqueting de ciutat i innovació

3 de octubre de 2022
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’esdeveniment comptarà amb l’islandés Hjörtur Smárason, estratega, expert en place branding i former CEO de Visit Greenland, qui participarà de forma presencial en Las Naves amb una xarrada sobre branding de lloc
  • La jornada, organitzada pel Programa Municipis Innovadors, de la Direcció General d’Innovació i Las Naves, es retrasmetrà en streaming pel canal de Youtube de Las Naves

El Programa Municipis Innovadors, que organitzen la Direcció General d’Innovació de la Generalitat Valenciana i el centre d’innovació Las Naves, celebrarà el dimarts 4 d’octubre a les 10:30 la jornada “El màrqueting de ciutat i la innovació com a palanques de transformació”. L’objectiu és inspirar als municipis de la Comunitat Valenciana sobre el que poden aconseguir amb les seues estratègies d’innovació treballant en màrqueting i comunicació. Entre d’altres, es parlarà de com fer “marca ciutat” o projectar-se cap a l’exterior amb la missió d’innovació que han triat gràcies al Programa Municipis Innovadors.

A l’esdeveniment participaran l’islandés Hjörtur Smárason, estratega, expert en “place branding” i former CEO de Visit Greenland; a més de Marc Ros i Iker Múgica, CEO i director creatiu de l’agència AFTER. Obrirà l’acte el regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, i l’encarregada de tancar-lo serà Sonia Tirado, directora general d’Innovació de la Generalitat Valenciana.

L’objectiu és que els casos i experiències ajuden els municipis a veure resultats tangibles d’estratègies de ciutat i com les històries d’èxit poden inspirar i animar. En definitiva, els municipis s’enduran una idea clara de com el màrqueting i la comunicació poden ajudar les seues localitats a donar-se a conéixer i aconseguir el seu propòsit i missió.

Tot l’acte es retransmetrà en streaming pel canal de Youtube de Las Naves i comptarà amb la realització i emissió en directe del programa de ràdio, Hoy por Hoy Locos por Valencia, de Radio Valencia Cadena SER.

El Programa Municipis Innovadors

El Programa Municipis Innovadors està impulsat per la Direcció General d’Innovació de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves.

És un programa amb el qual s’està acompanyant a 12 municipis de la Comunitat Valenciana en el desenvolupament de les seues estratègies d’innovació orientades a Missions i desenvolupant, a través d’aquesta experiència, una metodologia que puga servir a altres localitats a dur a terme aquest mateix procés de manera independent. I tot això, amb l’objectiu que des de cadascuna d’aquestes localitats, es posen en marxa nous mecanismes, programes, projectes i mesures per a fer front als reptes socials, econòmics i ambientals que tenim per davant.

Aquesta nova forma de planificació estratègica, basada en Missions, està inspirada en les teories de l’economista Mariana Mazzucato. Bàsicament, el que es planteja és la necessitat d’articular el treball de tots els actors presents en un determinat territori per a treballar amb un objectiu comú, és a dir, orientats a l’assoliment d’una determinada missió. La missió, a més, és triada de manera conjunta mitjançant la posada en marxa d’un procés participatiu en el qual tots aquests agents estan involucrats.

COMPARTEIX:
TW - FB