Mitjans de Comunicació i Covid: innovar per a seguir sent essencials

14 de octubre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Las Naves reuneix a més de 25 mitjans de comunicació que analitzaran el seu paper durant la pandèmia
  • La nova situació ha portat als mitjans de comunicació a innovar amb el reforç dels departaments científics, el periodisme de dades i la lluita contra les fake-news.
  • Al llarg de la jornada participaran en diferents taules redones temàtiques professionals de mitjans de comunicació tant autonòmics com nacionals. Al costat d’ells hi haurà una conferència del cap d’economia de la Cadena SER, Javier Ruiz.

El centre d’innovació Las Naves ha organitzat una jornada el pròxim 28 d’octubre per a reivindicar i donar a conéixer el paper dels mitjans de comunicació durant la pandèmia, així com descobrir com els mitjans han innovat durant aquesta per a continuar sent essencials.

Els objectius d’aquesta jornada són: analitzar el paper dels mitjans de comunicació en la societat durant la crisi de la Covid 19; conéixer innovacions i fórmules perquè els continguts dels mitjans de comunicació continuen captant l’interés dels lectors, cada vegada més influenciats per altres agents com a xarxes socials o influencers; i avançar nous models de negoci després de la situació del sector mitjans de comunicació ( ERTES, caiguda dels ingressos per publicitat, nous lectors…).

Al llarg de la jornada participaran en diferents taules redones temàtiques professionals de mitjans de comunicació tant autonòmics com nacionals. Al costat d’elles hi haurà una conferència de Javier Ruiz, actualment cap d’economia de la Cadena SER i anteriorment director y presentador de “Las Mañanas de Cuatro” i “Noticias Cuatro 2”.

COMPARTEIX:
TW - FB