Taula de diàleg “La Marea del Canvi”

11 de febrer de 2023
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

La Marea del Canvi naix com a iniciativa de Fundació Oceanogràfic en col·laboració amb Frosch, per a unir i compartir esforços i responsabilitats per la conservació de la vida marina.

Inspirats i alineats amb la “Dècada dels Oceans”, iniciativa impulsada per l’Organització de les Nacions Unides sota el lema “La ciència que necessitem per a l’oceà que volem”, la Marea del Canvi té com a objectiu generar una plataforma de connexió entre la ciència més innovadora i la ciutadania.

A través d’una sèrie d’activitats participatives i un cicle de taules de diàleg amb professionals del sector, es programaran punts de trobada mensuals en els quals podrem conéixer molt de prop els principals projectes que s’estan duent a terme per a ajudar a revertir la situació actual de l’oceà.

Aquestes activitats se centraran en els desafiaments, novetats, solucions i alternatives de la conservació de la vida marina. Des de la protecció de les tortugues marines, fins a la gestió i bones pràctiques per a preservar les prades de plantes o fanerògames marines, tots els ciutadans som responsables de salvaguardar la supervivència de l’entorn marí.

El 28 de febrer, La Marea del Canvi arriba a Las Naves de la mà de Futur·lab, el laboratori per a un futur millor, amb la taula de diàleg “La restauració d’hàbitats marins profunds del Mediterrani: reptes i oportunitats de cooperació”, amb Dr. Josep Gili (Institut de Ciències de la Mar ICM-CSIC), Macarena Marambio (Observadors de la Mar ICM-CSIC) i Pau Sendín (Fundació Oceanogràfic).

 

COMPARTEIX:
TW - FB