Meetup Agile Inception

26 de novembre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La comunitat AgileOnBoard organitza un meetup sobre Agile Inception.
  • Tindrà lloc el dimarts 3 de desembre al centre d’innovació Las Naves.

Com es llança un projecte Agile? Es recomana algun tipus de preparació preliminar? Existeix això que anomenen Iteració-Zero? Qui ha de prendre partida? Com s’estructura? Quins són els punts clau? Quins plantejaments permeten abordar amb major confiança l’execució? Hi ha alguna guia de referència?

Agile Inception és una proposta orientada a donar resposta a aqueixes preguntes. S’articula sobre una sèrie de tallers de treball que posen focus en preguntes i elements concrets inherents a l’enquadrament d’un projecte Agile. Fixa com a objectiu la validació conjunta del màxim d’assumptes, amb la intenció que l’execució posterior es concentre a aportar valor, i no a intentar resoldre, precisament, tot el que solen ser caps per lligar a l’inici.

La comunitat AgileOnBoard es va constituir per a aprofundir en l’estratègia de treball amb programari AGILE, compartint i explicant les bases d’aquesta concepció del treball en equips IT. L’objectiu clar i inequívoc és el de construir un producte de qualitat, millorant la felicitat de les persones implicades en el seu desenvolupament, aportant marcs de treball i tècniques/pràctiques que contribuïsquen a simplificar i optimitzar tot allò que obstrueix aqueix objectiu.

COMPARTEIX:
TW - FB