MAtchUP presenta noves creativitats per a lluitar contra la vulnerabilitat energètica durant l’alerta sanitària

1 de juny de 2020
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

 

  • Dins del marc de el projecte europeu MAtchUP, l’empresa K-veloce I+D+i, la Fundació municipal València Clima i Energia i la Fundació d’Innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, han elaborat dues creativitats per a explicar les mesures extraordinàries aprovades pel govern durant la crisi sanitària provocada pel COVID-19 i per a donar a conéixer l’Oficina de l’Energia de l’Ajuntament de València.
  • Consultar la guia audiovisual amb consells per a reduir la factura de llum i aigua en la llar en aquesta època de confinament ací

Per a totes aquelles persones que es vegen o puguen veure’s en una situació de vulnerabilitat energètica, tant en la seua llar o en la seua empresa, el Govern d’Espanya ha llançat una sèrie de mesures extraordinàries enfocades a alleujar aqueixa situació crítica.

Veure vídeo: “Mesures extraordinàries aprovades per l’alerta sanitària”

Així mateix, l’Ajuntament de València posa a la disposició de totes aquelles persones que vulguen assessorament, informació i fins i tot formació professional, els serveis de l’Oficina de l’Energia.

Veure vídeo: “Des de l’Oficina de l’Energia t’ajudem”

Més informació sobre MAtchUP ací

Més informació sobre “El Marítim Innova” ací


This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477.

 

COMPARTEIX:
TW - FB