MAtchUP, exemple d’iniciativa per a la regeneració intel·ligent de ciutats en BY&FORCITIZENS

14 de setembre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

  • Valladolid acull l’esdeveniment BY&FORCITIZENS durant els pròxims 20 i 21 de setembre, convertint-se en punt de trobada de professionals de tota Europa en l’àmbit de la regeneració urbana.
  • El projecte europeu MAtchUP, en el qual participa l’Ajuntament de València i Las Naves, estarà present en l’esdeveniment durant la mesa redona “Models basats en el ciutadà per a transformar àrees urbanes”.

Sota el lema “Regeneració intel·ligent de ciutats i regions” la conferència BY&FORCITIZENS versarà sobre les oportunitats i els desafiaments que comporta el desenvolupament d’iniciatives intel·ligents a Europa amb l’objectiu de crear ciutats atractives i ecosistemes locals forts.

Per a açò, les persones assistents tindran l’oportunitat de compartir la seua experiència i coneixement, discutir els desafiaments de la transformació urbana i proposar solucions innovadores. En aquest context sobre aprofundiment de transformació urbana, el públic assistent podrà tenir una primera aproximació al projecte europeu MAtchUP durant la ponència de la directora de KVELOCE, Maite Ferrando.

L’ Ajuntament de València també participarà en la mesa redona “Ciutats digitals, connectades i ciber-segures” de la mà del Cap Oficina de Ciutat Intel·ligent, Ramón Ferri.

Més informació sobre l’esdeveniment ací

Més informació sobre el projecte europeu MAtchUP ací

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477.

 

COMPARTEIX:
TW - FB