MAtchUP estrena nova web

5 de abril de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El projecte europeu MAtchUP estrena nova web on estaran tots els continguts actualitzats del projecte de les ciutats capdavanteres com de les seguidores.
  • Aquest projecte té com a objectiu desenvolupar un model de regenaració urbana integral i sostenible mitjançant solucions innovadores en els sectors d’energia, mobilitat i TIC.
  • València és ciutat capdavantera del projecte a través de l’Ajuntament de València i Las Naves, A més, és ciutat pilot amb la planificació de 52 accions que es van a desenvolupar en el Distrit Marítim.

A través d’aquesta pàgina web, la persona usuària podrà trobar informació sobre les solucions desenvolupades, els esdeveniments en els quals es va a donar a conèixer el projecte, notícies de les ciutats involucrades, així com tota la informació relativa al projecte que siga d’interès.

Així mateix, a través de la pàgina web, totes les persones que desitgen estar al dia, poden subscriure’s al butlletí informatiu per a rebre periòdicament les notícies més destacades.

Consulta la pàgina web! Enllaç: www.matchup-project.eu

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477.

COMPARTEIX:
TW - FB