MAtchUP contempla accions alternatives per a millorar la mobilitat del turista per la ciutat

22 de maig de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

Les persones assistents a l’esdeveniment han pogut conèixer de la mà del coordinador del projecte de l’Ajuntament de València, Ernesto Faubel, el desenvolupament del projecte europeu MActhUP, així com les seues possibles aportacions a la millora de la mobilitat del turisme en la ciutat amb algunes de les actuacions que estan previstes en el districte de Poblats Marítims.

Durant la taula redona sobre iniciatives institucionals s’ha posat en realç els beneficis del vehicle elèctric així com la importància que des de les administracions públiques s’aposte pel transport sostenible i s’impulse un canvi de paradigma en ares de l’ús compartit del cotxe, per exemple.

Respecte al turisme i a la seua relació amb el transport sostenible, s’ha destacat la presència de centres de punts de recarrega elèctrica com a focus d’atracció per al turista, sobretot en municipis xicotets, així com la importància que els punts de recarrega estiguen situats en localitzacions estratègiques com les autovies.

Així mateix, el públic ha pogut conèixer algunes de les propostes que contempla el projecte europeu MAtchUP i que poden ajudar a millorar la mobilitat del turista de creuers per la ciutat, subratllant algunes accions que contemplen des de vehicles elèctrics, a grups de bicis elèctriques i fins i tot rutes turístiques alternatives dissenyades per a poder desplaçar-se amb vehicle elèctric.

Vore fotos de l’esdeveniment ací

Més informació sobre MAtchUP ací

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477.

COMPARTEIX:
TW - FB