Fotografia dels assistents a un acte de la València Indie Summit

Més de 130 videojocs es presenten a la sèptima edició de València Indie Summit

20 de maig de 2024
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Esta vesprada donarà principi en la Fundación de la Comunidad Valenciana para la Promoción Estratégica, el Desarrollo y la Innovación Urbana, situada en Las Naves
  • Durant el dia de hui té lloc de manera paral·lela la primera edició de Game Àudio Summit, una conferència dedicada exclusivament a l’àudio i música per a jocs

Per sèptim any consecutiu, persones dedicades al desenvolupament de videojocs independents es donaran cita durant tres dies al València Indie Summit, en una edició que ha batut rècords de participació ja que s’han presentat 135 projectes. D’ells, dissabte que ve 18 de maig eixiran els premiats als Valencia Indie Awards que comptaran amb la presència de la regidora d’Innovació de l’Ajuntament de València, Paula Llobet.

“El videojoc és una de les línies estratègiques dins de València Innovation Capital i, de fet, té la seua pròpia iniciativa: Valencia Game City”, ha dit Llobet. La regidora ha afegit que “existix un enorme talent a la ciutat en el sector del videojoc i des de l’Ajuntament apostem per retindre’l”.

Enguany València Indie Summit se centra en les possibilitats dels i les desenvolupadors independents per a fer creacions. Per això, els ponents principals enguany són aquells que han enviat jocs, entre els quals destaquen els polonesos Fools Theory. Donaran una conferència sobre la creació del seu ambiciós joc The Thaumaturge, a més d’haver col·laborat en Baldurs Gate 3, triomfador absolut d’un any tan interessant en el món del videojoc com va ser 2023.

Organitzat per ADEVI (Associació d’Artistes i Desenvolupadors de Videojocs) i València Interactive, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València a través de la la Fundación de la Comunidad Valenciana para la Promoción Estratégica, el Desarrollo y la Innovación Urbana, situada en Las Naves, en el marc de la iniciativa València Innovation Capital.

València Innovation Capital

L’estratègia València Innovation Capital de la Regidoria d’Innovació de l’Ajuntament pretén fomentar una ciutat dinàmica, diversa i creativa que siga l’hub d’innovació tecnològica de referència del Mediterrani. Esta estratègia promou la col·laboració públic-privada, ser catalitzadora de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria tecnològica de la ciutat i cerca generar ocupació de qualitat i d’alta qualificació a València.

La tecnologia és el com, i l’ésser humà és el perquè. València Innovation Capital aposta per resoldre els problemes reals de la ciutat amb una innovació pròxima que siga efectiva i tinga un impacte directe en la vida de les persones.

COMPARTEIX:
TW - FB