L’Observatori GENTS analitza el futur del treball

3 de febrer de 2021
CATEGORIA:
Tendències Socials
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La jornada comptarà amb una xarrada d’Alfons Cornella, divulgador de la innovació i director de la consultora Infonomia.
  • L’esdeveniment es retransmetrà en streaming en el canal de Youtube de Las Naves.

Dijous que ve 4 de febrer de 09.30 a 11.30 tindrà lloc un nou esdeveniment de l’Observatori de Tendències Socials de Las Naves, GENTS. En aquesta ocasió l’anàlisi se centrarà en una nova tendència: el futur del treball. Alguns dels aspectes que es tractaran seran la captació de talent dins de les organitzacions, la polarització entre treballs qualificats i precaris, així com la formació i capacitació de les persones per als nous desafiaments del mercat laboral (reskilling i upskilling).

A més, la jornada comptarà amb una taula redona per a abordar els reptes autonòmics i locals davant el futur del mercat del treball. Al costat d’Alfons Cornella podrem escoltar a Enric Nomdedéu, secretari autonòmic d’ocupació de la Generalitat Valenciana i director general de Labora i a Francisco Javier González, director de València Activa.

Programa:

  • Benvinguda. Marta Chillarón, directora de Las Naves.

  • Introducció de la tendència. Francisca Hipólito, tècnica d’I+D+i de Las Naves.

  • Xarrada d’Alfons Cornella.

  • Torn de preguntes.

  • Taula redona ‘Reptes autonòmics i locals. Preparant-nos per al que està per vindre’:

– Enric Nomdedéu, secretari autonòmic d’ocupació de la Generalitat Valenciana i director general de Labora.

– Francisco Javier González, director de València Activa.

– Alfons Cornella, director d’Infonomia.

– Mónica Expositor, fundadora de NEOMERAKI i impulsora d’Organizaciones de Futuro des de Las Naves.

GENTS, Observatori de Tendències Socials de Las Naves

L’Observatori de Tendències Socials GENTS naix amb l’objectiu d’identificar els canvis socials emergents i com aquests poden inspirar a empreses i institucions en la presa de decisions que els ajuden a ser més rellevants per a la societat. El centre d’innovació social Las Naves ha programat aquest esdeveniment amb l’objectiu de donar a conéixer les claus del futur del treball i ajudar en la capacitació de talent.

COMPARTEIX:
TW - FB