Lliurament de premis “De major vull ser com…”

3 de febrer de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El concurs de vídeos està organitzat per la Fundació Fisabio i el centre d’innovació Las Naves.
  • Visibilitzar el treball de les dones en la ciència, la innovació i la tecnologia és l’objectiu d’aquest certamen que celebra enguany la seua tercera edició.

La gala de lliurament de premis del concurs “De major vull ser com…” tindrà lloc enguany al teatre El Musical (plaça del Rosari, 3) i estarà conduïda i amenitzada per Big Van Ciencia, professionals que porten des de 2013 dedicant-se a comptar la ciència més capdavantera d’una forma assequible i divertida.

El centre d’innovació Las Naves i la Fundació Fisabio són les institucions organitzadores d’aquest certamen de vídeos, l’objectiu del qual és visibilitzar el treball de les dones en la ciència, la tecnologia i la innovació i, a més, ajudar a despertar la vocació científica entre xiquetes i adolescents. Es tracta de conscienciar als i les més joves sobre l’impacte que ha tingut el patriarcat en la trajectòria professional de les dones investigadores.

Els guardons es repartiran en les següents modalitats:

– Millor Guió.
– Millor Producció Audiovisual.
– Vídeo més Innovador.
– Premi del Públic al Millor Vídeo (aquest premi no s’entregarà en la gala del 12 de febrer, sinó més endavant).

En cadascuna de les categories de les quatre modalitats d’aquesta edició s’entregaran 2.000€. D’aquest import, 1.000€ es destinaran a la compra de material científic i/o tecnològic per part del centre educatiu al qual pertanyen els membres del vídeo premiat pel jurat. Els 1.000€ restants seran per als i les joves que han participat en l’elaboració dels vídeos guanyadors i que també es destinaran a la compra de material tecnològic o educatiu.

En les tres edicions del certamen, s’han presentat un total de 147 vídeos de centres de tota la Comunitat Valenciana. Poden visionar-se en:

https://blogs.fisabio.san.gva.es/demajorvullsercom/

COMPARTEIX:
TW - FB