LlegimFalles

13 de març de 2018
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Com l’any passat, la falla infantil de l’Ajuntament està dedicada a la literatura. En aquesta ocasiógira al voltant del llibre ‘El xicotet príncep’.
  • #LlegimFalles s’emmarca dins de la línia de treball de Las Naves per impulsar la innovació en el sector de les indústries creatives i culturals, així com fomentar la lectura.

Com l’any passat, la falla infantil de l’Ajuntament està dedicada a la literatura. En aquesta ocasió gira al voltant del llibre ‘El xicotet príncep’.

#LlegimFalles s’emmarca dins de la línia de treball de Las Naves per impulsar la innovació en el sector de les indústries creatives i culturals, així com fomentar la lectura.
Per segon any consecutiu, la falla infantil de l’Ajuntament de València torna a estar relacionada amb els llibres i dedicarà el monument a ‘El xicotet príncep’., la coneguda obra de l’escriptor francès Antoine de Saint-Exupéry, del que aquest any es commemora el 75 aniversari de la publicació.

A partir d’aquest monument, FULL Fundació pel Llibre i la Lectura, amb l’Ajuntament de València i la col·laboració de Las Naves, posen en marxa la iniciativa #LlegimFalles, dins del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura, i busquen la implicació de la ciutadania, a través de les xarxes socials durant aquest dies.

Volem que #LlegimFalles siga l’inici d’un diàleg entre llibres i Falles que vagi més enllà d’aquest 2018 i que esdevingui un punt de trobada profitosa de cara al futur. Hem obert el web llegimfalles.com, on podreu seguir les activitats de la iniciativa.

Com pots participar en #Llegimfalles?

Durant les festes falleres, pots buscar ninots, llibres, activitats, autors i autores per tot el territori valencià…, tot allò que penseu que ens anima a llegir, també a la festa. Trobeu-los, etiqueteu @FundacioFULL o utilitzeu l’etiqueta #Llegimfalles, indicant la falla i la població.

A més, el dimecres 14 de març, d’11 a 13 hores, tindrà lloc una tuitejada al voltant de la lectura de ‘El xicotet príncep’, aprofitant que és el tema central de la falla infantil de l’Ajuntament de València. Per participar cal utilitzar, des del vostre compte de Twitter, les etiquetes #xicotetprincep18 i #llegimfalles.

COMPARTEIX:
TW - FB