LLAMP 3I: Un programa de la Conselleria d’Economia Sostenible basat en la innovació social i tecnològica

23 de juny de 2021
CATEGORIA:
Salut
COMPARTEIX:
TW - FB
  • LLAMP 3i és un programa posat en marxa per la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana (GVA), a través de la Direcció General d’Emprenedoria i Cooperativisme.
  • El centre d’innovació Las Naves col·labora donant orientació i formació a les iniciatives que formen part d’aquest.

LLAMP 3i és un programa d’acceleració de triple impacte que ha estat creat per a impulsar en la Comunitat Valenciana l’emprenedoria basada en la innovació social i tecnològica i en objectius de desenvolupament sostenible.

Las Naves, entitat que forma part del conjunt d’Entitats i Serveis a l’Emprenedoria de la Comunitat Valenciana, col·labora amb la Generalitat Valenciana en aquest programa i s’encarregarà de donar suport a les iniciatives emprenedores que formin part de LLAMP 3i, posant a la seua disposició un paquet de serveis d’orientació i formació entorn de:

– La innovació orientada a missions.

– La compra pública d’innovació.

– L’Economia del Bé Comú.

– Altres aspectes relacionats amb l’emprenedoria de triple impacte.

A més, Las Naves organitzarà i coordinarà una fira d’emprenedoria de triple impacte en el marc del programa LLAMP que se celebrarà a la finalització del programa. Aquestes activitats seran desenvolupades en l’àmbit de l’acceleradora pública Col·lab del centre d’innovació.

Més informació: https://emprenedoria.gva.es/va/

COMPARTEIX:
TW - FB