L’Institut Valencià de Cultura i la Fundació InnDEA convoquen el sector de la creació digital

27 de juny de 2016
CATEGORIA:
Sense categoria
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’Institut Valencià de Cultura i la Fundació InnDEA convoquen el sector de la creació digital per a participar en la Fira Barcelona Games World
  • La Fira Barcelona Games World se celebrarà del 6 al 9 d’octubre de 2016

La Generalitat Valenciana, a través de la Sotsdirecció de l’IVAC de l’Institut Valencià de Cultura i la Fundació InnDEA de l’Ajuntament de València, ha obert una convocatòria per a la participació de les empreses del sector de la creació digital en un espai únic en la Fira Barcelona Games World 2016. A aquest estand podran incorporar-se també escoles de formació i associacions professionals del sector. La convocatòria de l’IVAC s’emmarca dins del Pla Valencià d’Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives que promouen la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Barcelona Games World és l’esdeveniment de creació digital i videojocs on els jugadors i influenciadors del joc, “i-sports” i tecnologies multimèdia es donaran cita per a presentar als professionals i aficionats les novetats i tendències del sector. És per això que, atenent els principals eixos d’internacionalització del Pla Estratègic Cultural – Fes Cultura, s’ha dissenyat aquesta convocatòria per al sector valencià de la creació digital.

L’Institut Valencià de Cultura posarà a la disposició dels participants seleccionats un espai en el seu estand que tindrà entre 4 i 6 metres quadrats dotat de mostrador retolat, taules de treball i cadires per a expositor i difusió de l’espai expositiu. Barcelona Games World se celebra en Fira de Barcelona (recinte Montjuïc) del 6 al 9 d’octubre de 2016.

En aquesta convocatòria podran participar empreses creadores de productes digitals vinculades al contingut de la Fira i escoles de formació i associacions professionals del sector de creació digital. Les sol·licituds podran presentar-se fins al 15 de juliol de 2016 en el Registre d’Entrada del Institut Valencià de Cultura (plaça de Viriat, s/n. València) o en l’adreça electrònica secretariadg_ivac@gva.es

Més informació: http://ivac.gva.es/banco/archivos/Convocat%C3%B2ria%20val%20cas%203.pdf http://ivac.gva.es/

COMPARTEIX:
TW - FB