L’exposició d’humor gràfic ‘El canvi climàtic no té gràcia’ arriba a València

13 de abril de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’Observatori del Canvi Climàtic presenta fins al 30 abril una mostra de vinyetes d’humor seleccionada per la revista Ballena Blanca.
  • El centre d’innovació Las Naves acollirà l’exposició del 4 al 6 de maig en el Festival VESOS.

Com veu l’augment de les temperatures la vinyetista egípcia Doaa Eladl? Què pensa de la pugna per substituir el petroli el dibuixant Yazeed d’Aràbia Saudita? Com plasma la desmesurada dependència del cotxe el francès Ballouhey? Són alguns dels temes reflectits en l’exposició d’humor gràfic ‘El canvi climàtic no té gràcia’.

Aquesta mostra de vinyetes d’humor, per prendre’s molt seriosament l’escalfament global, estarà fins al 30 d’abril al centre de l’Observatori del Canvi Climàtic. Per la seua banda, el centre d’innovació Las Naves l’acollirà el primer cap de setmana de maig durant la celebració del Festival VESOS. Amb el tema ‘El canvi climàtic no té gràcia’, vinyetistes de tot el món mostren la seua particular visió d’aquest greu problema i les seues implicacions per a la salut, el medi ambient, l’economia i l’agricultura.

Aquesta és una exposició realitzada per la revista de medi ambient i economia Ballena Blanca amb el suport de DKV Segurs. Un projecte en el qual van començar a treballar fa tres anys, exposant-se les quatre primeres vinyetes en el Cim Mundial del Clima de París, celebrada al desembre de 2015. Aquell va ser l’embrió d’aquesta mostra més àmplia en la qual participen 15 humoristes gràfics, on exploren nous camins i formats amb els quals cridar l’atenció sobre qüestions tan apressants com l’escalfament global.

La mostra es pot visitar de manera gratuïta fins al 30 d’abril en l’Observatori del Canvi Climàtic (Doctor Lluch, 60) i del 4 al 6 de maig en el Festival VESOS, en Las Naves (Joan Verdeguer, 16). La presentació tindrà lloc el dia 4 de maig a les 18h. Després, continuarà el seu recorregut per altres ciutats del país.

COMPARTEIX:
TW - FB