L’estratègia Missions València 2030 participa en el foro Greencities de Màlaga

1 de octubre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’estratègia Missions València 2030 està impulsada per la Delegació d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València, i el centre d’innovació municipal Las Naves.

La ciutat de València participa amb l’estratègia de Missions València 2030, impulsada per la Delegació d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València i el centre d’innovació municipal Las Naves, en el networking de Greencities, Fòrum d’Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana.

Aquesta trobada nacional sobre gestió urbana intel·ligent i sostenible organitzada per FYCMA (Palacio de Ferias y Congresos de Màlaga), està tenint lloc hui 30 de setembre i demà 1 d’octubre de 2020. D’aquesta manera, representants d’administracions públiques i institucions podran entrar en contacte amb professionals vinculats al desenvolupament de territoris intel·ligents i la sostenibilitat urbana per a treballar conjuntament en ciutats més sostenibles, intel·ligents i inclusives, alineades amb una estratègia que posa en el centre de la gestió al ciutadà.

Anualment el fòrum convoca a professionals, empreses, tècnics municipals, investigadors i representants d’administracions públiques i institucions vinculats a l’edificació i rehabilitació sostenible, l’eficiència energètica i el desenvolupament de ciutats i territoris intel·ligents, la governança, el medi ambient, el turisme o la mobilitat intel·ligent. Les ciutats participants en el networking de Greencities podran, a través d’una eina de cites online, tancar reunions per a debatre, cooperar, generar acords comercials i plantejar iniciatives i projectes a altres ciutats, participants i expositors presents en el fòrum.

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que “és bon fòrum per a donar a conéixer l’estratègia d’innovació de l’Ajuntament de València, Missions València 2030, que ens ha fet estar entre les 6 ciutats més innovadores d’Europa i que marcarà la nostra política d’innovació durant la dècada vinent per a tindre una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora”.

Per part seua, Greencities torna amb l’objectiu d’oferir una visió global dels principals reptes per a la gestió de les ciutats i la mobilitat, amb especial atenció al context actual i al progrés general de la societat.

COMPARTEIX:
TW - FB