L’esdeveniment VLCTechFest reuneix en Las Naves a l’ecosistema tecnològic de la Comunitat Valenciana

8 de maig de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • VLCTechFest és una trobada interdisciplinària, lliure i gratuïtaque reuneix la comunitat tecnològica amb l’objectiu d’intercanviar coneixements i experiències.
  • L’esdeveniment que se celebra en Las Naves va enfocat a tots els membres de l’ecosistema de la Comunitat Valenciana: estudiants, professionals i empreses.
  • Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València, col·labora en aquest esdeveniment organitzat per VLCTechHub.

L’esdeveniment VLCTechFest reunirà la comunitat tecnològica de la Comunitat Valenciana en el centre d’innovació Las Naves, de València, dissabte que ve 11 de maig. Professionals del desenvolupament de software compartiran pràctiques perquè el públic assistent puga millorar així les seues habilitats. Entre els ponents es troben membres de les comunitats ValenciaJS, PHP Valencia, Agile Levante, Asociación GNU Linux Valencia, Hackerspace Valencia o Women Techmakers Valencia.

El regidor d’innovació de l’Ajuntament de València, Roberto Jaramillo, ha ressaltat la importància de trobades com el VLCTechFest que se celebra en Las Naves que “d’una banda, fomenten sinergies i ajuden a informar sobre tecnologies emergents que poden ser d’utilitat a la ciutadania com el software lliure, la tecnologia ètica o la intel·ligència artificial en l’agricultura, i per una altra poden apoderar a totes les persones per a fer front a amenaces de ciberseguretat o privacitat”.

El VLCTechFest és una jornada per a descobrir, connectar i compartir en un format de conferència amb diverses ponències simultànies. Hi haurà xarrades de diferents temàtiques, amb temps per a preguntes i espai per al networking. Des de les 9.30h del matí fins a les 18:30h. de la vesprada les persones assistents, tant professionals del sector com persones apassionades o aficionades de la tecnologia podran assistir a xarrades sobre intel·ligència artificial en l’agricultura, realitat virtual i augmentada, videojocs diferents per a un públic divers, programari lliure i tecnologia ètica, enginyeria del caos, programació i especulació financera, privacitat i intimitat, ciberseguretat i bretxa de gènere en les TIC, entre altres temàtiques.

Enguany com a novetat hi haurà ponents de tota la Comunitat Valenciana i també hi haurà activitats per al públic infantil que podrà aprendre a programar amb Scratch, a navegar per internet de forma segura o construir un cotxe per a fer carreres amb ell.

Es tracta d’un festival on el focus està en la participació, per la qual cosa és un esdeveniment gratuït i d’accés lliure sense entrada fins a completar aforament. La primera edició 2018, celebrada també en el centre d’innovació Las Naves, va ser tot un èxit i més de 170 assistents van passar per VLCTechFest.

COMPARTEIX:
TW - FB