L’Escola d’Innovació Cívica presenta els seus quatre programes per a la construcció d’un marc de col·laboració

10 de maig de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El dissabte 12 de maig a les 10h. es presenta en Las Naves el disseny de l’Escola d’Innovació Cívica, que té quatre programes proposats: “Escola Troba”, “*Escola Connecta”, “Escola Aprén” i “Escola Experimenta”.
  • L’Escola d’Innovació Cívica, promoguda per CivicWise València i pel centre d’innovació Las Naves, és un espai que té com a objectiu situar processos d’aprenentatge i intel·ligència col·lectiva en els barris de la ciutat. Inscripcions gratuïtes per a l’esdeveniment d’obertura ací.

L’Escola d’Innovació Cívica és un espai obert de trobada, col·laboració i aprenentatge des del qual emprendre accions i projectes col·lectius multisectoriales amb impacte en els barris. A través de l’Escola es vol construir un espai aglutinador i d’oportunitat des del qual obrir capital relacional a València accelerant la col·laboració entre persones i iniciatives per al ben comú.

Amb aquesta finalitat, l’Escola d’Innovació Cívica ha organitzat una sessió participativa i dinàmica, centrada en visibilitzar i accelerar el potencial del teixit innovador de València recolzant-se en diferents dinàmiques col·laboratives. Durant aquesta jornada es presentaran els quatre programes de treball dissenyats per a connectar, aprendre, experimentar i construir una altra manera de fer ciutat.

En concret, la sessió començarà amb la presentació de “Escola Troba” que donarà visibilitat a iniciatives cíviques actives actualment a València i que estan desenvolupant projectes que milloren els barris de la ciutat.

Les persones assistents coneixeran també “Escola Connecta”, que se centra a afavorir les relacions i la col·laboració entre persones, processos, projectes i iniciatives d’innovació cívica a València. Aquest punt és important ja que per a l’Escola “una millor cultura de la col·laboració fa les comunitats i projectes més resilients, productius i dinàmics”.

La formació també es presenta com a fonamental per al desenvolupament de la intel·ligència col·lectiva, per aqueix motiu el tercer programa “Escola Aprén” està dedicat a afavorir eines a les persones que els permeten obtenir el màxim profit del treball en xarxa i col·laboratiu.

Des de l’Escola d’Innovació Cívica també s’entén que el treball en xarxa genera un major impacte positiu en els barris, per aquesta raó l’últim programa “Escola Experimenta” està enfocat a generar el marc de col·laboració per a optimitzar l’emprenedoria mitjançant xarxes de col·laboració i projectes en xarxa.

 

COMPARTEIX:
TW - FB