Les Naves mentoritza a l’equip d’estudiants VeLOCK gràcies al projecte europeu MAtchUP

26 de octubre de 2020
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

 

  • La idea guanyadora presenta un servei d’estacionament segur per als vehicles de mobilitat personal basat en mòduls tancats on es puguen guardar i carregar la bateria d’aquests vehicles.
  • L’equip guanyador ha visitat i conegut Col·lab, l’acceleradora pública per a projectes emprenedors de triple impacte: social, econòmic i mediambiental, posada en marxa des de Las Naves.

Els membres de l’equip d’estudiants VeLOCK han visitat Las Naves per a assistir a una sessió de mentorització planificada dins del programa formatiu obtingut per el “Premi Especial UPV Challenge” que van guanyar el mes de novembre passat durant la setena edició del concurs “IDEES UPV CHALLENGE”.

La idea guanyadora presenta un servei d’estacionament segur per als vehicles de mobilitat personal basat en mòduls tancats on es puguen guardar i carregar la bateria d’aquests vehicles. Aquesta idea ofereix localització i informació de la disponibilitat dels llocs d’estacionament, informació sobre l’estat de la càrrega, sistema d’alertes o avisos sobre l’estat del vehicle.

El premi s’emmarca en les accions del projecte MAtchUP, dirigides a promocionar l’emprenedoria social i local, així com en l’estratègia de participació ciutadana, l’objectiu de la qual és acostar el projecte a la ciutadania, fomentant la participació a través de les seues diverses accions

El mentoring es duu a terme per professionals de Las Naves, Kveloce I+D+i, Fent Estudi, ETRA I+D, WITRAC i l’Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia (iTEAM) de la Universitat Politècnica de València.

“El Marítim Innova”

L’objectiu de la iniciativa “El Marítim Innova”, que naix dins de el projecte europeu MAtchUP, és dissenyar i implementar solucions innovadores en els sectors de l’energia, la mobilitat i les Tics amb la finalitat de millorar la vida del veïnat de Poblats Marítims.

Més informació sobre VeLOCK ací

Més informació sobre Col·lab ací

Més informació sobre “El marítim innova” ací

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477.

COMPARTEIX:
TW - FB