Participants en el I Music Hackaton de Sonol·lab

Las Naves va celebrar el primer Music Hackaton de València

17 de octubre de 2022
CATEGORIA:
Noticies
COMPARTEIX:
TW - FB

/ El concurs de producció musical de Sono·lab, el laboratori sonor de Las Naves, va tindre com a objectiu donar visibilitat i donar suport a la creació musical entre les persones joves, a més de crear comunitat entre elles

/ Productores i productors de música havien de crear una peça de música a partir d’una mostra de so de 10 segons. De les 10 persones participants, tres han sigut premiades per la seua originalitat i la qualitat tècnica

/ El laboratori d’investigació sonora de Las Naves s’emmarca dins de Missions València en aplicar la innovació a la música i aconseguir una ciutat més compartida i inclusiva

Sono·lab, el laboratori d’investigació sonora de Las Naves, ha organitzat el primer Music Hackaton de València amb l’objectiu de donar visibilitat i donar suport a la creació musical entre les persones joves productores de música electrònica, a més de vertebrar i posar en relació a aquestes persones per a crear una xarxa i comunitat.

El Music Hackaton es va celebrar ahir dissabte en el centre d’innovació de l’Ajuntament de València i va posar en contacte a joves productors i productores de música electrònica que havien de crear individualment una peça musical de tres minuts a partir d’una mostra de so de 10 segons.

Durant les sis hores que va durar el temps de creació, amb les seues habilitats i els seus equips propis, els i les participants van produir les peces que, posteriorment, van ser mostrades al jurat especialitzat format per Gilles Martín, responsable de Sono·lab; Rubén García, audioartista i comissari independent; i Esteban Algaba Máñez, promotor, DJ i gestor cultural.

A més del resultat del seu treball, van exposar els passos de la producció que van dur a terme. Finalment, el projecte de Marco Silvy-Leligois, Marco Ferreira i Laia Caballero van ser els millor valorats pel jurat amb el primer, segon i tercer premi, respectivament, per la seua originalitat, qualitat tècnica i grau d’ús de la mostra. Els premiats van ser guardonats amb material de producció compost per uns cascos BeyerDynamic 880 pro. A més, el jurat va entregar un esment especial a Ferran Buj.

Sono·lab utilitza la innovació aplicada a la música a través d’eines emergents per a ajudar a tindre una ciutat més compartida, inclusiva i integradora com a marca Missions València 2030.

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Actualment València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 100 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».

 

COMPARTEIX:
TW - FB