Las Naves serà seu online de l’esdeveniment internacional de desenvolupament de videojocs Global Game Jam

27 de gener de 2021
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Es tracta de l’esdeveniment de desenvolupament de videojocs més gran del món que té lloc de manera simultània en més de cent països.
  • Està organitzat per l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV) en col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves.
  • Inscripciones: https://bit.ly/3ppIcie

El centre d’innovació Las Naves torna a ser aquest cap de setmana una de les seus oficials de la Global Game Jam en 2021, l’esdeveniment de desenvolupament de videojocs més famós i gran del món. Encara que enguany se celebrarà de manera íntegrament en línia, a causa de les circumstàncies provocades per la pandèmia de la COVID19. Amb aquesta celebració i gràcies a l’organització de l’Associació d’Estudiants de Videojocs, València se suma a les ciutats de més de cent països que participen de manera simultània a tot el món.

La Global Game Jam donarà principi el divendres 29 de gener i finalitzarà el diumenge 31 de gener. En aqueix període de temps les persones que participen hauran de crear, per equips, un videojoc seguint el tema proposat per l’organització a nivell mundial i que, com a excepció enguany, ja poden conéixer: “Lost and Found”.

Amb aquesta col·laboració, un any més, el centre d’innovació Las Naves reforça el seu compromís i suport als sectors creatius de la ciutat, i en concret al del videojoc.

Durant 48 hores els equips inscrits hauran de fer un joc i participar a nivell mundial. Per a assistir han d’apuntar-se en la plataforma d’inscripcions fins a les 20.00 hores del dimecres 27 de gener. Encara que la participació és gratuïta per qüestions de capacitat d’organització serà necessari reservar-la duent a terme el procés de compra normal d’una entrada a cost de 0€.

Durant l’esdeveniment es realitzaran presentacions, activitats, i sessions de testatge i mentorización amb professionals de la indústria en línia i a través dels canals de vídeo de l’Associació d’Estudiants de Videojocs.

Què és una Game Jam?

Una Game Jam és una trobada de desenvolupadors de tota mena que té com a propòsit la creació de videojocs en un curt període de temps, en el nostre cas quaranta-huit hores. Els participants, solen estar especialitzats en una o diverses disciplines: programació, disseny, art, música, etc.

L’esdeveniment anima als participants a formar grups de treball on hauran de cooperar, ser creatius i treballar junts per a tirar avant la seua idea, generant sinergies de treball i equip que poden aprofitar de cara al seu futur professional a més de servir com a experiència positiva/formativa en el sector de desenvolupament de videojocs.

En l’estructura general d’una Game Jam presencial, els participants es reuneixen el divendres a mitjan vesprada, munten els seus equips i veuen un breu vídeo on s’exposa la temàtica secreta sobre la qual tots els participants hauran d’elaborar els seus jocs. Aquest vídeo és el tret d’eixida a les 48h intensives que acaben en la vesprada del diumenge donant fi a l’esdeveniment.

COMPARTEIX:
TW - FB