Cartell anunciador de la Fira Llamp

Las Naves reuneix en la Fira LLAMP 3i a les startups del programa d’emprenedoria de triple impacte de la Conselleria d’Economia

11 de octubre de 2022
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La trobada tindrà lloc el 18 d’octubre, de 10 hores a 20 hores, i estarà obert a la participació dels agents de l’ecosistema emprenedor, institucions, inversors i ciutadania
  • Inclourà zona d’expositors, dues sessions de presentacions de les startups participants, trobades institucionals i diferents accions i espais per a promoure el networking

El dimarts 18 d’octubre, Las Naves es converteix en escenari de la Fira LLAMP 3i, un dels esdeveniments centrals del programa d’acceleració avançada d’empreses amb triple impacte alineades amb els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) promogut per la Direcció General d’Emprenedoria i Cooperativisme de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Aquesta trobada, organitzat per l’acceleradora pública Col·lab, està obert a la participació d’emprenedors, professionals, empreses, inversors, organitzacions, representants institucionals i qualsevol persona interessada en el món de l’emprenedoria amb impacte positiu.

Vint-i-cinc de les cinquanta-quatre startups o iniciatives emprenedores que participen en l’edició de 2022 del programa LLAMP 3i seran presents en aquest fira, que transcorrerà des de les 10 hores a les 20 hores. Donaran a conéixer les seues propostes i solucions, com han evolucionat i com generen un triple impacte positiu (social, econòmic i mediambiental), a través dels seus estands propis, dels dues Demo Day (un al matí i un altre a la vesprada) i dels diferents espais i activitats de networking previstos en el marc de la fira.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha manifestat que “en la Comunitat Valenciana no sols busquem una emprenedoria basada en la innovació, sinó, també, una emprenedoria que siga sostenible, de triple impacte, que transcendisca el benefici econòmic i que també genere beneficis positius sobre la societat i el medi ambient”.

Segons Climent, “a través de programes com LLAMP volem contribuir a formar un gran ecosistema innovador i emprenedor, posant el focus en la sostenibilitat que tot projecte emprenedor ha de contemplar ja des de les fases inicials per a així consolidar empreses que lideren la transformació del nostre model productiu”.
La inauguració de la Fira LLAMP 3i serà a càrrec de Rafa Climent i està prevista l’assistència de María Empar Martínez Bonafé, secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Teresa García Muñoz, directora general d’Emprenedoria i Cooperativisme, i Carlos Galiana, regidor delegat d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València, acompanyats per la directora de Las Naves, Marta Chillarón. La clausura la realitzarà Teresa García.

“L’enfocament i objectius del programa LLAMP 3i estan plenament alineats amb els de l’estratègia d’innovació social i urbana Missions València 2030, per la qual cosa des del principi hem estat plenament implicats en aquesta iniciativa, a través de Las Naves i de la seua acceleradora, Col·lab. El centre d’innovació és el millor escenari per a conéixer les solucions en les quals estan treballant les startups participants, així com generar aqueix punt de trobada, networking i generació de sinergies que multipliquen els impactes positius per a totes les persones”, subratlla Carlos Galiana.

En el Demo Day del matí, que tindrà lloc des de les 11 a les 13 hores, exposaran les seues solucions tretze startups: Valua Arts & Crafts; Véolo; Vida Vertical Castelló; Wenrol Càrrec Escúter; BeBambú; Beebike; Clotsy Brand; Eco Slowers Shoes; Laüd Recycled; Ginevítex; Gregal Ecodesign; Hydronik, i IHD Modular 2030.
Les presentacions de les startups participants, es completaran a la vesprada, entre les 17.30 i les 19.30 hores, amb les intervencions de Jibu H2O; La Llum Cooperativa Creativa; La Somniada Coop.V.; FreeShakes; Loobo; Mendel Brain; Proteus Innovation; Rebag; Scarabat – El Poble del Port, Coop. V.; Somnia Serveis Psicoeducatius; Soc ISO Digital, i The Loop From Waste To Value.

Les millors startups d’aquesta edició de LLAMP 3i triades pel jurat s’anunciaran en un esdeveniment posterior.

A més, acudiran a la trobada representants de les nou entitats de l’ecosistema emprenedor que, al costat de l’acceleradora pública Col·lab, del centre d’innovació Las Naves, treballen en la implementació i el desenvolupament del programa LLAMP 3i en 2022: els CEEIs de València, Castelló i Elx; Fevecta; Avaesen; Fundació Novaterra; Fundesem; Social Nest i Bioval.

Missions València 2030
El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació, sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, un país o tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.
Actualment, València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, ja forma part de les 100 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat en la missió “ciutats intel·ligents i climàticament neutres”.

COMPARTEIX:
TW - FB