Las Naves reuneix els agents innovadors de la Comunitat Valenciana en el fòrum “Innovació VS COVID-19”

17 de abril de 2020
CATEGORIA:
Tendències Socials
COMPARTEIX:
TW - FB
  • 21 d’abril: Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació.
  • L’esdeveniment serà retransmés en directe a través del canal Youtube de Las Naves a les 12.00 hores del migdia del 21 d’abril (inscripcions gratuïtes en lasnaves.com).
  • A més de representants dels principals agents de la innovació de la Comunitat Valenciana, també participarà la divulgadora científica i experta en tendències del futur Silvia Leal.
  • Inscripcions gratuïtes ací.

Com es va reaccionar des del món de la innovació per a lluitar contra el COVID-19? Quines mesures s’han adoptat? Quines iniciatives han impulsat per a contribuir i ajudar en aquest context? Com serà la innovació després de la pandèmia? Aquestes són algunes de les preguntes que s’intentaran respondre el pròxim 21 d’abril en el fòrum “Innovació vs COVID-19”. Un esdeveniment organitzat pel centre d’innovació Las Naves per a celebrar el Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació.

L’esdeveniment serà retransmés en directe a través del canal Youtube de Las Naves a les 12.00 hores del migdia i en ell participaran representants de l’Agència Valenciana de la Innovació, Startup Valencia, REDIT, Distrito Digital, Cámara de Comercio, Valencia Activa, Marina de Empresas, AJEV, CEEI, Mesura, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, Marina Valencia, Econcult, el centro de innovación Las Naves i la Delegació d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València; i comptarà amb la presència de Nuria Oliver, Alta Comissionada de la Generalitat per a la Inteligência Artificial i el Covid-19, i de la divulgadora científica i experta en tendències del futur Silvia Leal.

Silvia Leal és Doctora Cum laude en sociologia, experta en tecnologia i transformació digital. És capaç de contagiar un gran optimisme pel futur, amb missatges adaptats a tota mena d’audiències, per la qual cosa més de cent empreses confien en ella els seus esdeveniments cada any. A més, transmet de forma molt senzilla les coses més complexes, la qual cosa li ha permés col·laborar estretament amb mitjans de comunicació com a Agència EFE, El País i RTVE. Després de tres anys amb una secció setmanal en el programa Emprén, ha aconseguit la seua pròpia sèrie de televisió en RTVE: La Quarta Revolució.

Els participants que s’inscriguen a l’esdeveniment de manera gratuïta en la web de lasnaves.com, rebran un link des del qual podran connectar-se al fòrum, i podran anar realitzant preguntes en el xat durant l’esdeveniment; una vegada finalitze l’esdeveniment seran contestades pels mateixos ponents a tots els inscrits. També podran descarregar-se gratuïtament el ebook “No te vas a morir. Impacto de la robótica y la Inteligencia Artificial sobre nuestra vida personal y profesional” de la la divulgadora científica Silvia Leal.

COMPARTEIX:
TW - FB