Fotografia d'una de les responsables de CoCosint a una de les xarrades sobre moda sostenible

Las Naves reprén el cicle de xarrades sobre moda sostenible amb la cooperativa CoCosint 

12 de febrer de 2024
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Forma part de les activitats del grup de treball Moda+Sostenible, posat en marxa pel centre d’innovació de l’Ajuntament de València
  • Es tracta d’una cooperativa que treballa en processos ètics i responsables, posant el focus també en les persones

El grup de treball Moda+Sostenible, posat en marxa per Las Naves com a punt de trobada, reflexió, coordinació i treball centrat en la moda sostenible, represa la sèrie de trobades “Conversem amb…”. El primer de 2024 tindrà lloc demà dimarts 13 de febrer, a les 19.00 hores, i comptarà amb la participació d’Alba Latorre i Julia Pla, sòcies fundadores de CoCosint Coop. V.

Es tracta d’una cooperativa de dones que oferix servicis de confecció, assessorament i formació en processos ètics i responsables. El seu compromís és doble perquè, a més d’amb el medi ambient, també posen el focus en les persones directament i treballen amb persones en risc d’exclusió en el taller.

El centre d’innovació Las Naves, de l’Ajuntament de València, va posar en marxa en 2021 ‘Moda+Sostenible’, un grup de treball, trobada, reflexió i coordinació centrat en la moda sostenible davant l’impacte que esta àrea de creació té en el medi ambient. I també com a resultat de la quantitat de persones creadores i empreses amb noves propostes, amb els qui abordar en conjunt esta problemàtica.

Una iniciativa emmarcada dins de la línia de treball de suport a les Indústries Culturals i Creatives de la ciutat de València, alineada amb l’estratègia d’innovació que ha portat a aconseguir que València siga nomenada Capital Verda Europea en 2024.

 

La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024

 

Actualment València aborda este procés sota la Missió Climàtica València 2030, que unifica una mateixa iniciativa i esforç les dues missions europees sobre el clima per a millorar el problema del canvi climàtic, alhora que ens adaptem i cuidem de les persones davant els efectes i conseqüències de fenòmens meteorològics adversos.

La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València, Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.

COMPARTEIX:
TW - FB