Las Naves ret homenatge al dibuix amb tallers, xarrades i l’exposició “Páginas amigas”

21 de gener de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La mostra s’inaugura el 24 de gener i estarà al centre d’innovació fins al 29 de febrer.
  • L’objectiu és mostrar el dibuix com un lloc de trobada entre persones i col·lectius diversos.

El centre d’innovació Las Naves inaugura aquest divendres a les 19.30 hores l’exposició “Páginas amigas”, una mostra que rendirà un homenatge al dibuix a través de tallers i xarrades cada divendres i dissabte, i que estarà oberta fins al 29 de febrer.

Tal com ha apuntat Carlos Galiana, regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, amb aquesta mostra “des de Las Naves volem visibilitzar el treball de grups creatius alternatius i independents i ser un lloc de trobada on propiciar diàlegs intergeneracionals i culturals”.

Organitzada per l’Asociación Vendo Oro, la mostra anirà acompanyada de tallers, xarrades i sessions en la qual pretén ser una festa dedicada al dibuix. En aquestes activitats s’abordaran temes com a “recursos analògics per al disseny i la il·lustració”, “Còmic i abstracció” i producció de pamflets amb “mimeògraf”, entre altres.

“Páginas amigas” proposa una exploració per diferents maneres d’entendre el dibuix en relació a la pedagogia, l’autoedició i l’exploració gràfica. I, d’aquesta forma, mostrar el dibuix com un lloc de trobada entre individus i col·lectius diversos que parlen diferents llenguatges visuals però que, al cap i a l’últim, formen part d’una comunitat especial unida per certa singularitat en la pràctica.

Participen en l’exposició Feix, Raisa Álava, Muriel Bellini (l’Argentina), Paz Boira, Gonçalo Duarte (Portugal), Alba Feito, Andrea Ganuza, Paola Gaviria (Colòmbia), Don Rogelio J, Roberto Massó Tatiana Mutilva, Clara Iris Ramos, Carlota Ribs, Carlos Santonja, Attila Stark (Hongria) i El Brazo Torcido Group.

COMPARTEIX:
TW - FB