Las Naves promou per segon any l’esdeveniment internacional València VR Day

19 de novembre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Se celebra de manera simultània en més de cent ciutats del món i a València té lloc organitzat per l’associació AVRE.
  • Participaran dos professionals de rellevància mundial en el sector de la realitat estesa: María Fernández Guajardo i Carolina Cruz-Neira.
  • Les inscripcions han de fer-se en https://bit.ly/3lmsvzm

El centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament ha impulsat, per segon any consecutiu, la celebració del València VR Day 2020. Es tracta d’un esdeveniment que ha sigut organitzat per l’Asociación Valenciana de Realidad Extendida (AVRE), primera associació professional del sector XR a Espanya.

“Un esdeveniment com aquest, en el marc de la celebració a nivell internacional del Dia de la Realitat Virtual també havia d’arribar a València”, ha assenyalat Carlos Galiana, regidor d’Innovació. “La realitat virtual ha demostrat ser una forma innovadora de solucionar reptes als quals ens enfrontem les persones i és per això que des de Las Naves s’impulsa i treballa en iniciatives que contemplen aquesta tecnologia”, ha afegit Galiana.

El València VR Day 2020 se celebra enguany, per motius de seguretat per l’alerta sanitària global COVID-19, de manera online. Comptarà amb conferències i taules redones en les quals es discutirà sobre el sector, específicament sobre “Transformació digital” i “Educació en XR” (Formació online post-coronavirus)”.

Participaran dos professionals de rellevància mundial en el sector de la realitat estesa, com són: María Fernández Guajardo i Carolina Cruz-Neira.

María Fernández Guajardo és directora d’Indústria, AR/VR (realitat augmentada i realitat virtual) en Facebook en les oficines de Pal Alt (Califòrnia). Ella lidera els equips encarregats d’explorar les possibilitats per a l’ús de la realitat virtual en Oculus VR. Per part seua, Carolina Cruz-Neira és catedràtica en Ciències de la Computació de la Universitat Central de Florida i inventora del CAVE (Cave Automathic Virtual Environment).

Per a assistir al Global VR Day València 2020 ha de formalitzar-se la inscripció en aquest enllaç: https://bit.ly/3lmsvzm

COMPARTEIX:
TW - FB