Las Naves projecta últimes tendències creatives cinematogràfiques en “Innovar en Corto”

23 de març de 2018
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Las Naves acull dissabte que ve 24 de març l’estrena de la iniciativa “Innovar en Corto” amb l’objectiu de reconèixer el talent creatiu i la innovació estratègica en la indústria del Curtmetratge.
  • La projecció itinerant que recorrerà diferents centres s’estrena en Las Naves i arreplega una selecció de 9 curtmetratges premiats en les últimes edicions del Festival Internacional de Cortometrajes Radio City.

“Innovar en Corto” és una selecció de 9 curtmetratges, que han sigut premiats pel Jurat en les últimes edicions del Festival Internacional de Cortometrajes Radio City, que es projectarà en el centre d’innovació Las Naves a les 18:00h del dissabte 24 de març.

Organitzada per Entropia Intel·ligència Creativa i Radie City, els diferents curtmetratges projectats mostraran elements interessants com l’evolució del llenguatge audiovisual, la utilització de l’estètica d’avantguarda, l’ocupació de nous mitjans tecnològics i diferents estratègies innovadores per a fomentar la creativitat en aquest sector.

Per a açò, “Innovar en corto” ha comptat amb la col·laboració de l’empresari i professional de les Indústries Creatives i professor de metodologies creatives avançades per a les organitzacions, Panxo Barrera, que al costat de l’equip artístic de Radio City, ha treballat per a fer un mostreig representatiu dels curtmetratges més innovadors del panorama internacional.

Per a l’estrena en Las Naves, “Innovar en Corto” comptarà amb una projecció molt especial: La Huida, El Xow, La Victoria de Úrsula, Estribillo, El vendedor de humo, Erase Love, Mírame a los ojos, Alike y Petit Coeur.

Així mateix, comptarà amb la presència de Carlos Escutia (Escola Primer Frame d’animació), Alicia Padilla (gerent de Radio City), Natalia Lozano (directora creativa del Festival Radio City) i Panxo Barrera (CEO d’Entropia).

COMPARTEIX:
TW - FB