Las Naves presenta l’informe ‘Pensar en Verd’ que proposa solucions verdes per a València

28 de setembre de 2021
CATEGORIA:
Agroalimentació
Sostenibilitat
COMPARTEIX:
TW - FB
  • ‘Pensar en verd’ proposa com a intervencions unir l’horta d’Alboraia amb la ciutat, unir el Jardí del Túria de València amb l’Albufera, crear un anell verd que permeta els desplaçaments al voltant de la ciutat tant de persones com de fauna, i unir l’eix de l’Horta de Burjassot i la Partida de Dalt.
  • Per a assistir a l’esdeveniment, tant en línia com presencialment, cal registrar-se a través de la web lasnaves.com.

El centre d’innovació Las Naves presentarà, al costat de Per l’Horta, dimecres que ve 29 de setembre a les 17.30 hores l’estudi ‘Pensar en Verd: cap a la resiliència territorial en temps d’emergència climàtica’’. Un document que posa sobre la taula propostes per a connectar la xarxa d’infraestructura verda de la ciutat de València i el seu territori per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania. S’emmarca en l’estratègia d’innovació Missions València 2030 de ciutat sostenible en la seua àrea “Potenciament de les infraestructures verda i blava, i connexió de les mateixes amb la ciutat”. A més, incideix directament en la Missió Ciutat Neutra, acabada d’aprovar per l’Ajuntament de València, i suma a altres estratègies de ciutat com el Pla Verd i de Biodiversitat.

El document presenta diferents propostes per a millorar la infraestructura verda de la ciutat de València i potenciar, d’aquesta manera, la resiliència territorial en un context de canvi climàtic. Propostes com connectar les grans masses verdes protegides com l’horta periurbana de València i els parcs naturals de l’Albufera i el Túria, i connectar en verd la ciutat i les seues platges del nord i del sud així com les platges entre elles.

‘Pensar en verd’ proposa com a intervencions unir l’horta d’Alboraia amb la ciutat, unir el Jardí del Túria de València amb l’Albufera, un anell verd que permeta els desplaçaments al voltant de la ciutat tant de persones com de fauna, i unir l’eix de l’Horta de Burjassot i la Partida de Dalt.

En la presentació participaran: Marta Chillarón, directora de Las Naves; Alejandro Ramon, regidor d’Emergència Climàtica i Transició Energètica de l’Ajuntament de València; Sergi Campillo, responsable de l’Àrea d’Ecologia Urbana, Emergència Climàtica i Transició Energètica de l’Ajuntament de València; i Lorena Mulet i Josep Gavaldá, de Per l’Horta, com a responsables de l’estudi ‘Pensar en verd’.

COMPARTEIX:
TW - FB