Las Naves presenta l’exposició del millor disseny valencià

12 de setembre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Del 12 de setembre al 19 d’octubre en el centre d’innovació Las Naves
  • Els #PremiosADCV reconeixen l’excel·lència del disseny valencià en quatre sectors: disseny de producte, disseny d’espais, nous mitjans i disseny gràfic. La mostra recull els 27 Premis ADCV Or i 24 Premis ADCV Plata, juntament amb els tres Premis Honorífics d’aquesta edició.

L’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) ha inaugurat aquesta vesprada l’exposició que reuneix les peces guanyadores dels Premis ADCV 2019 en el centre d’innovació Las Naves, de l’Ajuntament de València.

La mostra recull els 27 Premis ADCV Or i 24 Premis ADCV Plata, juntament amb els tres Premis Honorífics d’aquesta edició: a la Trajectòria Professional, concedit a Vicent Martínez; el Premi Entitats concedit a la Associació València Capital del Disseny i el Premi Innovació, atorgat a l’empresa LZF-Lamps.

La inauguració de la mostra, comisariada per l’estudi Democracia, ha tingut lloc a partir de les 19.30h. en el centre d’innovació Las Naves i es podrà visitar fins al 19 d’octubre. A l’acte han assistit l’alcalde de València, Joan Ribó, el regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement, Carlos Galiana, i el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, al costat de diferents personalitats del món del disseny en una setmana en la qual s’ha conegut que València serà la Capital Mundial del Disseny en 2022.

Els #PremiosADCV reconeixen l’excel·lència del disseny valencià en quatre sectors: disseny de producte, disseny d’espais, nous mitjans i disseny gràfic. Aquests guardons distingeixen no solament la labor dels dissenyadors, també la de les empreses o entitats que van contractar el projecte guanyador, perquè el desenvolupament d’un disseny només s’entén com el resultat d’una estreta relació entre el dissenyador i l’empresa/entitat.

La selecció de projectes es duu a terme per un jurat professional extern a la ADCV, rigorós i minuciós en les seues valoracions sempre sota el criteri de ser clar exponent de qualitat en disseny. En aquesta edició, el jurat va estar format per Ana Mir, Pati Núñez, David Ramos de Ramos & Bassols, Astrid Stavro i Miguel Zorraquino. La totalitat de les peces finalistes es pot visualitzar en una projecció dins de la pròpia exposició.

El lliurament dels Premis ADCV es va celebrar el passat 22 de maig en el Teatre El Musical i va comptar amb la presència de prop de 400 persones, entre ells dissenyadors, autoritats polítiques i representants del món de l’empresa i la cultura.

COMPARTEIX:
TW - FB