Fotografia de les taules informatives sobre la Guiía de Compra Pública d'Innovació per a startups y scaleups

Las Naves presenta la Guia de Compra Pública d’Innovació per a startups i scaleups   

6 de juny de 2023
CATEGORIA:
Compra Pública d'Innovació
Emprenedoria
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El centre d’innovació de l’Ajuntament de València organitza el 28 de juny una jornada sobre Compra Pública d’Innovació (CPI), amb taules redones d’experts del sector i networking
  • El document explica de manera clara i accessible totes les característiques d’aquesta eina per a fomentar la innovació i el desenvolupament tecnològic des del sector públic
  • Inscripcions: https://www.eventbrite.es/e/entradas-presentacion-de-la-guia-de-cpi-para-startups-y-scaleups-651727102307

Las Naves, el centre d’innovació de l’Ajuntament de València, organitza el pròxim 28 de juny, des de les 17.30 hores, la jornada de presentació d’una guia de Compra Pública d’Innovació per a startups i scaleups, dins del seu programa CPI x Startups, finançat per l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI). Un esdeveniment en col·laboració amb CEEI València, l’Associació d’Empresaris i Empresàries Joves de València (AJEV) i l’Associació Valenciana de Realitat Virtual Augmentada i Estesa (AVRE).

El document explica de manera clara i accessible què és la Compra Pública d’Innovació (CPI), des d’una visió àmplia, i tractant des dels conceptes més senzills fins a qüestions normatives més complexes. Una iniciativa per a acostar a l’ecosistema startup aquesta estratègia d’Administracions públiques i els seus ens dependents per a fomentar la innovació i el desenvolupament tecnològic, en la qual el sector públic adquireix béns i serveis innovadors que resolen necessitats i reptes de la ciutadania i impulsa el progrés i la competitivitat econòmica.

Aquesta guia ha sigut coordinada i elaborada pel personal de Col·lab, l’acceleradora pública de Las Naves, amb la revisió tècnica de Sandra Sinde, consultora experta en innovació oberta en el sector públic. El document recull l’experiència de startups i scaleups que han participat en diversos processos de CPI, així com de personal directiu d’organitzacions del sector públic que ha viscut de primera el disseny i l’execució d’aquests processos.

A més a més, la jornada comptarà amb dues taules redones on tant CEOs de startups com persones representants del sector públic explicaran les seues experiències en relació a la compra pública i com acostar la CPI a startups i scaleups.

Agenda de l’esdeveniment

17:30 – 17:40. Benvinguda

Marta Chillarón Escrivá. Directora de Las Naves.

Olivia Estrella López. Secretària General de la Agencia Valenciana de la Innovació

17:40 – 18:00. Presentació de la guia CPI x Startups i actualitat de la Compra Pública d’Innovació a València.

Mauro Xesteira Vedo. Manager de Col·lab, acceleradora pública de Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València. 18:00 – 18:30. Taula redona. Com acostar la CPI a les startups i scaleups? -> La perspectiva de les startups.

Fernando Chico López. CEO de focus360.

César López Caparros. CEO de Leanspots.

Sandra Sinde Cantorna. Experta internacional en innovació oberta en el sector públic.

Modera Mauro Xesteira Vedo, Manager de l’acceleradora pública Col·lab

18:30 – 19:00. Taula redona. Com acostar la CPI a les startups i scaleups? -> La perspectiva del sector públic.

Ylenia Díaz Morán. Secretària General de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria.

Andrés Gómez Morón. Head of Open Innovation de Renfe.

Sandra Sinde Cantorna. Experta internacional en innovació oberta en el sector públic.

Modera Mauro Xesteira Vedo, Manager de l’acceleradora pública Col·lab

19:00 – 20:00. Càtering networking

Col·lab i el seu valor diferencial Col·lab és l’acceleradora pública de triple impacte de Las Naves, el centre d’innovació de l’Ajuntament de València. Els programes de Pre-acceleració, Acceleració i Scale Up de Col·lab estan alineats amb el Marc Estratègic Missions València 2030, que desenvolupa la política d’innovació pública a la ciutat de València, així com amb la Missió Climàtica València 2030. En Col·lab s’ofereix suport, espai i mentorització a empreses, startups o iniciatives emprenedores focalitzades en la generació d’un impacte positiu en les persones o el medi ambient. Així mateix, des de Col·lab es brinda suport financer per a les millors iniciatives emprenedores que participen en els seus programes i s’organitzen demo days i investors days.

La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024

Actualment València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, primera missió de l’estratègia d’innovació Missions València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 112 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».

La MissióClimàticaés un delsquatreàmbitsprioritaris del projecte de València, Capital VerdaEuropea 2024, juntamentamb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espaipúblic, i l’alimentació saludable.

El projecte CPI x Startups és una iniciativa de Las Naves, amb finançament de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI).
Logotipo AVI

COMPARTEIX:
TW - FB