Las Naves presenta el seu projecte Organizaciones de Futuro perquè les empreses i institucions siguen més humanes i sostenibles

24 de setembre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

Divendres que ve 25 de setembre a les 17.00 hores el centre d’innovació Las Naves donarà a conéixer el seu projecte Organizaciones de Futuro, l’objectiu del qual és contribuir a promoure i crear consciència entorn d’una altra mentalitat i formes d’organització i lideratge no tan conegudes, clau per a innovar i actuar de forma més conscient en les organitzacions.

En aquest esdeveniment de llançament es presentarà el marc i activitats del projecte, i a continuació es buscarà el diàleg i reflexió entorn de les organitzacions de futur i per què és necessari, de la mà de tres perspectives professionals diferents en aquest camp, com són Albert Riera (La Fageda), Pablo Aretxabala (KdK Emocionando) i Félix Lozano (ÉTNOR).

Carlos Galiana, regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, ha destacat “la importància que les organitzacions i les seues estructures també innoven, tant les públiques com les privades. Que es transformen. Estem ancorats en estructures del passat des de fa algun temps, i arran de la pandèmia i la incorporació sobtada i abrupta del teletreball hem vist moltes manques, que ja existien, magnificades que poden evitar-se. Ens importa que organitzacions i empreses se centren en el seu propòsit i confien en els seus equips i el seu potencial rol en la societat. Per això, Las Naves és la primera que s’ha embarcat en un procés experimental de transformació cultural que, sens dubte, la portarà pas a pas a ser la seua millor versió i molts aprenentatges”.

L’esdeveniment podrà ser seguit online a través del canal Youtube de Las Naves (https://www.youtube.com/lasnavesinn) a partir de les 17.00 hores. En ell coneixerem els objectius de Las Naves en matèria d’innovació organitzacional, així com l’experiència de: Albert Riera ( La Fageda) – un projecte social i mediambiental fonamentat sobre una realitat empresarial potent, i que innova en el rol de les empreses; Pablo Aretxabala (KdK Emocionando) – estil de gestió i organització NER amb el qual acompanyen a PIMES cap a l’autogestió; i Félix Lozano Aguilar – professor titular d’Ètica Empresarial i Responsabilitat Social a la Universitat Politècnica de València. Membre de la comissió executiva de la Fundació Ètica dels Negocis i de les Organitzacions (ÉTNOR).

El projecte Organizaciones de Futuro està impulsat per Mónica Expositor, guia de transformació cap a cultures d’innovació i compromís de la consultora NEOMERAKI. Acompanya cap a pràctiques de governança sociocráticas i de treball àgil, amb una mirada sistèmica i processos de co-creació cap a cultures d’impacte amb triple balanç.

COMPARTEIX:
TW - FB