Particiants a la presentació del Manual Supervivència en Compra Pública de Innovació

Las Naves presenta el ‘Manual de Supervivència de Compra Pública d’Innovació per a Startups i Scaleups’

28 de juny de 2023
CATEGORIA:
Compra Pública d'Innovació
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El centre d’innovació de l’Ajuntament de València reuneix prop de 100 persones en una jornada sobre CPI, amb taules redones d’experts del sector i networking
  • L’esdeveniment, realitzat en col·laboració amb CEEI València, AJEV i AVRE, forma part del programa CPI x Startups, de Las Naves, finançat per l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI)


Las Naves, el centre d’innovació de l’Ajuntament de València, va celebrar aquest dimecres una jornada sobre Compra Pública d’Innovació (CPI), que va reunir prop de 100 persones que van participar en taules redones amb experts del sector responsables d’organismes com l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), Renfe, o startups amb experiència en CPI com Leanspots o focus360º, entre d’altres.

L’esdeveniment, a més, va ser la presentació del ‘Manual de Supervivència de Compra Pública d’Innovació per a Startups i Scaleups’, un document desenvolupat per Las Naves i la seua acceleradora de triple impacte, Col·lab, que explica de manera clara i accessible totes les característiques d’aquesta eina d’inversió per a fomentar la innovació i el desenvolupament tecnològic des del sector públic. El manual està disponible per a la seua descàrrega en la pàgina web de CPI x Startups de Missions València.

La jornada va comptar amb la participació d’Olivia Estrella López, secretària general de l’AVI, que va presentar les iniciatives de CPI que impulsa l’organisme en la Comunitat Valenciana. L’AVI ha destinat més de 700.000 euros a donar suport al desenvolupament d’una desena d’iniciatives de I+D+i empresarial vinculada a processos de CPI.

Així mateix, Las Naves va acollir dues taules redones que van aportar la seua experiència en CPI des de la perspectiva de les startups i des del sector públic, respectivament.

Fernando Chico López, CEO de focus360º; i César López, CEO de Leanspots; dues empreses tecnològiques amb experiència en contractació pública; al costat de Sandra Sinde Cantorna, experta en innovació oberta en el sector públic; van compartir la seua visió sobre com acostar i facilitar els processos de finançament públic per a les empreses.

D’una altra banda, Ylenia Díaz Morán, secretària de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria; Andrés Gómez Morón, Head of Open Innovation de Renfe; i la mateixa Sandra Sinde Cantorna; van aportar el seu punt de vista des de la perspectiva del sector públic.

Si no vas poder vindre a Las Naves o vols tornar a veure l’esdeveniment, el pots trobar ací baix i en el nostre canal de Youtube. També les fotos de la jornada en aquest àlbum.

 

 

El projecte CPI x Startups és una iniciativa de Las Naves, amb finançament de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI).
Logotipo AVI

COMPARTEIX:
TW - FB