LAS NAVES premia les millors iniciatives d’avaluació de programes i polítiques publiques

15 de juny de 2021
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

La convocatòria està oberta des de demà dimecres 16 de juny

 

  • Les propostes es podran remetre des de l’endemà a la seua publicació i fins al dia 15 de setembre de 2021.
  • El premi als millors projectes i iniciatives d’avaluació de Avalua·lab està dotat amb una quantitat total de 7.500 euros.
  • Les propostes de participació es remetran per correu electrònic a empar.soriano@lasnaves.com indicant en l’assumpte “Premis Avalua·lab 2021”. Bases de la convocatòria ací.

El centre d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, convoca el premi sobre projectes i iniciatives d’avaluació del programa Avalua·lab, l’objectiu del qual és promoure i incentivar a València el desenvolupament de projectes d’avaluació de programes i polítiques públiques.

El regidor d’innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, “amb aquest reconeixement es vol impulsar l’avaluació com una eina d’utilitat per a la millora de les polítiques públiques”. L’edil ha incidit en què el foment de les estratègies d’avaluació “és fonamental per a conéixer quins estan sent els impactes i els canvis produïts per les decisions del govern així com també per a identificar on estan els esculls que dificulten una determinada mesura amb l’objectiu de salvar obstacles i millorar les respostes de l’administració davant els problemes de la ciutadania”.

Tal com està detallat en les bases publicades en el perfil del contractant de Las Naves la quantia del premi total és de 7.500 euros, estant dividida en un primer premi de 3.500€, un segon de 2.500€ i un tercer de 1.500 €.
Així mateix, a aquesta convocatòria poden presentar-se tots els projectes d’avaluació l’activitat de la qual estiga emmarcada dins de les quatre següents modalitats: Estudis teòrics, avaluacions pràctiques, anàlisis comparatives i eines d’avaluació.

Entre altres elements, el jurat valorarà la rigorositat conceptual i metodològica, l’evidència i coherència entre el disseny metodològic, el procés d’anàlisi i l’obtenció de resultats, així com les conclusions i recomanacions.

AVALUA·LAB

Avalua·lab és un Laboratori de Polítiques Públiques que té com a objectiu l’estudi i la investigació de noves metodologies des de les quals aproximar-se en l’anàlisi i avaluació de les polítiques públiques, donant-les a conéixer a la ciutadania i aprofitant i promovent l’ús de les plataformes de dades obertes.

Aquest laboratori contribueix a la millora de la transparència en les administracions públiques, a proporcionar informació als responsables polítics per a facilitar la presa de decisions respecte a la mena de mesures que poden funcionar millor i, finalment, pretén contribuir a augmentar la consciència ciutadana respecte a com, les polítiques públiques, tenen un efecte directe sobre les seues vides.

Més informació ací: www.lasnaves.com/avalua·lab/

 

COMPARTEIX:
TW - FB