Fotografia de xiquets usant ordinadors portàtils a una aula d'un col·legi en presència d'una mestra

Las Naves posa en marxa tallers infantils dins de les Comunitats d’Aprenentatge i Pràctica 

18 de octubre de 2023
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Els tres tallers infantils temàtics que acompanyaran a les tres Comunitats d’Aprenentatge i Pràctica (CAPs) tractaran sobre les comunitats energètiques locals, naturalització de patis escolars i biodiversitat
  • Les MiniCAPs estan dirigides a menors en edats d’entre 6 i 12 anys (educació primària) i tindran lloc en les instal·lacions de Las Naves (C/ Juan Verdeguer, 16). Els menors poden participar en una o en diverses de les MiniCAPs

El laboratori ciutadà Ciuta·lab del centre d’innovació Las Naves ha posat en marxa tres tallers infantils temàtics gratuïts que acompanyaran a les tres Comunitats d’Aprenentatge i Pràctica (CAPs): comunitats energètiques locals, naturalització de patis escolars i teixint biodiversitat. Estos tallers començaran dilluns que ve 23 d’octubre.

Per a facilitar la participació de la ciutadania i facilitar la conciliació per a augmentar la participació en els processos d’innovació social tant dels menors com de les persones que tenen menors al seu càrrec, Las Naves posarà en marxa tres MiniCAPs: itineraris d’activitats educatives dirigides a menors, vinculades a les temàtiques de les tres Comunitats d’Aprenentatge i Pràctica

Estes tres MiniCAPs tindran una duració inicial de cinc sessions cadascuna, ampliables en funció de la seua evolució. Els calendaris són els següents: la relacionada amb Comunitats Energètiques Locals tindrà lloc els dimecres 8 de novembre, 13 de desembre, 10 de gener, 7 de febrer, i 6 de març en horari de 17.30 a 19.30; la MiniCAP de Naturalització de patis escolars els dilluns 23 d’octubre, 20 de novembre, 18 de desembre, 15 de gener i 12 de febrer en horari de 18.00 a 20.00; i la de Teixint biodiversitat tindrà lloc els dijous 26 d’octubre, 23 de novembre, 14 de desembre, 18 de gener i 22 de febrer en horari de 17.30 a 19.30.

Les MiniCAPs estan dirigides a menors en edats d’entre 6 i 12 anys (educació primària) i tindran lloc en les instal·lacions de Las Naves (C/ Juan Verdeguer, 16). Els menors poden participar en una o en diverses de les MiniCAPs.

Per a poder participar (aforament limitat) és necessari inscriure’s emplenant este formulari (https://forms.office.com/e/mc6q3ke0fz). En cas que el menor desitge participar en més d’una MiniCAP, caldria emplenar el formulari per a cadascuna de les MiniCAPs.

Què són les CAPs?


Estes tres comunitats, conformades per quinze persones cadascuna, busquen impulsar espais de reflexió, diàleg i disseny col·lectiu de nou coneixement i de solucions pràctiques, partint de les experiències i interessos de les persones participants en les comunitats, i amb una mirada col·laborativa i constructiva entorn de la Missió Climàtica València 2030.

La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024

Actualment València aborda este procés sota la Missió Climàtica València 2030, que unifica una mateixa iniciativa i esforç les dues missions europees sobre el clima per a millorar el problema del canvi climàtic, alhora que ens adaptem i cuidem de les persones davant els efectes i conseqüències de fenòmens meteorològics adversos.

La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València, Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.

desde hasta
Scheduled Esdeveniments Eventos Ciuta·lab Noticies Ciuta·lab
COMPARTEIX:
TW - FB