Las Naves participa un any més en LLAMP3i, l’acceleradora d’empreses valencianes de triple impacte

28 de març de 2023
CATEGORIA:
Emprenedoria
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Arranca la tercera edició del programa, coordinat pels CEEI de la Comunitat Valenciana i impulsat per la Direcció General d’Emprenedoria i Cooperativisme, amb la col·laboració del centre d’innovació de l’Ajuntament de València
  • El termini de sol·licituds finalitza el 18 d’abril, amb 55.000€ en premis

La convocatòria de la tercera edició de LLAMP3i, el programa per a impulsar empreses cap al triple impacte (econòmic, social i mediambiental), ja està en marxa i entregarà un total de 55.000€ en premis. L’acceleradora de projectes empresarials i startups, impulsada per la Conselleria d’Economia Sostenible a través de la seua direcció general d’Emprenedoria i Cooperativisme, compta amb la participació de Las Naves, el centre d’Innovació de l’Ajuntament de València, al costat d’altres nou entitats. El termini per a presentar les candidatures per a formar part del programa està obert fins al 18 d’abril.

El programa d’acceleració està dirigit a secundar, orientar i potenciar a les empreses en la implementació del triple impacte innovador en els seus vessants social, mediambiental i econòmica sostenible, així com alinear-les als ODS (Objectiu del Desenvolupament Sostenible).

En LLAMP 3i participen 10 entitats d’Alacant, Castelló i València. Junt a Las Naves, estan CEEI Elx, CEEI València, CEEI Castelló, Fevecta, Fundació Novaterra, *Avaesen, Impulsa Alacant, ESIC i Bioval, que seran les encarregades de mentoritzar als projectes seleccionats.

El paper de Las Naves

Las Naves forma part de LLAMP 3i mitjançant la mentorització individualitzada en 10 àrees de desenvolupament de negoci per a empreses de triple impacte.

Així mateix, el centre d’Innovació de l’Ajuntament de València impartirà a les empreses formació, capacitació, assessorament i acompanyament en Compra Pública d’Innovació (CPI).

I, finalment, formació en Innovació Orientada a Missions, en el marc estratègic de Missions València 2030.

Aquestes activitats tindran lloc a través de sessions grupals, sessions individualitzades i jornades presencials a les províncies de València, Alacant i Castelló.

Premis per al triple impacte

Els premis Emprenedoria de 3I es divideixen en les categories de Major Impacte Mediambiental, Major Impacte Social i Millor proposta Innovadora, dotades amb 15.000 euros cadascuna. Aquestes quanties es dividiran en tres premis per cada secció. A més, hi haurà un guardó al lideratge femení dotat amb 10.000 euros per a l’empresària guanyadora.

La resta d’entitats col·laboradores de LLAMp 3i oferiran, així mateix, un gran ventall de possibilitats formatives destinades a fomentar l’emprenedoria i la innovació com ara workshops de comunicació, activitats de mentorització individualitzada, tallers amb experts en digitalització, sostenibilitat, oratòria i màrqueting, informació d’ajudes i subvencions, així com la capacitació de certificacions sobre sostenibilitat.

Tot això es desenvoluparà al llarg de la duració del programa i culminarà amb la Fira LLAMP i la Demo Day al novembre d’enguany.

Aquesta convocatòria s’emmarca dins del programa LLAMP, l’acceleradora sostenible de la Generalitat Valenciana que enguany fa la seua tercera edició amb l’objectiu d’ajudar les persones emprenedores a consolidar els seus negocis.

COMPARTEIX:
TW - FB