Imagen del evento

Las Naves participa en un fòrum europeu per a donar a conéixer iniciatives innovadores que contribueixen a la mitigació del canvi climàtic

22 de novembre de 2022
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Dijous que ve 24 de novembre se celebra la sessió en línia “Webinar on Community Ownership of Mitigation & Adaptation Planning” des de les 9.30h. fins a les 11h. Consultar programa ací.
  • La tècnica de R+D+i de Las Naves, Laurie Barriol, participarà per a donar a conéixer la iniciativa Las Naves Brillen i el projecte europeu MAtchUP.

Des de la coalició global Pacte dels Alcaldes ( Covenant of Majors) s’organitza dijous que ve al matí aquest esdeveniment en línia que reunirà a representates de diferents ciutats europees per a donar a conéixer què estan fent per a contribuir a mitigar el canvi climàtic i ser ciutats més resilients.

En aquest sentit, el centre d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, serà present amb la participació de Laurie Barriol que explicarà la iniciativa Las Naves Brillen, la primera planta fotovoltaica pública oberta al finançament col·lectiu. La instal·lació se situarà en la teulada de l’edifici i generarà anualment l’electricitat destinada a l’autoconsum del propi immoble, així com al punt de recàrrega de vehicles elèctrics situats en les seues instal·lacions.

Així mateix, Barriol donarà a conéixer el projecte europeu MAtchUP i totes les iniciatives posada en marxa en matèria d’energia, mobilitat…per a fer una ciutat més sostenible a través d’accions innovadores implantades en Poblats Marítims sota la marca local “El Marítim Innova”.

COMPARTEIX:
TW - FB