Las Naves participa en l’esdeveniment popular “Construint Salut des del barri” 

2 de juny de 2022
CATEGORIA:
Salut
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’Ajuntament de València, a través de Las Naves, ha participat en la quarta edició de la Jornada de Portes Obertes del Consell de Salut de República Argentina-Salvador Pau i Xile.
  • Las Naves ha participat per a donar a conéixer a la ciutadania els projectes MAtchUP, ValueCare i WellBased.

El centre d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, ha participat en la jornada de portes obertes del Consell de Salut de República Argentina-Salvador Pau i Xile sota el lema “Construint Salut des del barri”.

La jornada que s’ha celebrat durant la vesprada d’ahir dimecres 5 de juny al carrer Campoamor número 12 va comptar amb la presència de més de nombroses persones veïnes del barri.

La jornada, que ha tingut com a finalitat donar a conéixer el programa d’activitats lúdiques i saludables que promou el Consell, ha comptat amb el suport de Las Naves a través un expositor informatiu per a informar d’alguns dels seus projectes.

Totes les persones que s’han acostat a l’expositor informatiu han pogut conéixer el pilot posat en marxa a València per a lluitar contra la fragilitat de les persones majors gràcies al projecte europeu ValueCare, així com totes les iniciatives posades en marxa en Poblats Marítims sota la marca local de “El Marítim Innova” en el marc del projecte europeu MAtchUP.

Durant la jornada, els veïns i veïnes han pogut provar la bici elèctrica per a fer passejos gratuïts a les persones majors “Majors Sobre Rodes”, així com conéixer de quina manera s’està lluitant contra la pobresa energètica a través del projecte europeu WellBased.

La participació de Las Naves en aquest esdeveniment està plenament alineada amb l’estratègia municipal de Missions València que busca construir una València més sostenible, saludable i compartida.

Des del Consell es promouen pràctiques saludables que fomenten la sociabilització i l’exercici, com la marxa nòrdica o el tai-chi, així com activitats específiques per a persones amb mobilitat reduïda.

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones.

Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Actualment s’acaba de llançar la Missió Climàtica València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra i formar part de les 100 ciutats que la Comissió Europea seleccionarà dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».

Vore fotos açi

Més informació:

www.elmaritiminnova.com

www.matchup-project.eu

www.projectvaluecare.eu

COMPARTEIX:
TW - FB