Las Naves participa en la Cimera Mundial del Clima de les Nacions Unides (COP25) a Madrid

9 de desembre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La invitació sorgeix arran del treball de Las Naveus en l’àrea de l’agroalimentació.
  • El centre d’innovació està present en diferents activitats que aborden els reptes del sistema alimentari davant el canvi climàtic.

Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València, està participant aquests dies en la Cimera Mundial del Clima (COP25) de les Nacions Unides a Madrid pel seu treball en l’àrea de l’Agroalimentació.

Lidia García, la tècnica responsable de l’àrea, ha participat en concret en tres diferents activitats. En una d’elles s’han abordat els reptes que el sistema alimentari té davant el desafiament del canvi climàtic. A més, Las Naves també ha participat en “El decenni de Nacions Unides per a l’agricultura familiar”, per invitació del Fòrum Rural Mundial; i en l’Exposició de Dones Rurals en la qual s’ha demanat la seua col·laboració des del FIDA (Fons Internacional de Desenvolupament Agrari).

La Conferència de l’ONU sobre el Canvi Climàtic, COP25, ha sigut dissenyada per a aconseguir els passos successius i necessaris en el procés de negociacions sobre el canvi climàtic de les Nacions Unides. Amb l’acord en l’aplicació de les normes de l’Acord de París en la COP24, celebrada a Polònia l’any passat, l’objectiu principal és revisar els assumptes pendents per a la posada en funcionament total de l’Acord de París sobre el Canvi Climàtic.

COMPARTEIX:
TW - FB