Las Naves organitza un taller de Compra Pública Innovadora per a l’eficiència energètica

9 de maig de 2019
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Una de les línies de treball del centre d’innovació és el foment de la Compra Pública Innovadora (CPI) com un instrument per al desenvolupament tecnològic, innovador i sostenible de l’administració pública i de les empreses.
  • Aquest taller ha sorgit del treball realitzat per la xarxa Connecta Energia de Las Naves.

Amb l’objectiu de assistir i assessorar en matèria de CPI, Las Naves ha dissenyat aquest taller que analitzarà el procés de compra pública d’innovació i mostrarà diversos casos d’ús a nivell local. Es presentarà l’Estudi de bones pràctiques de la Compra Pública d’Innovació per a la millora de l’Eficiència Energètica, i es debatrà sobre possibles actuacions a desenvolupar per a la incorporació de la innovació en la prestació dels serveis públics.

La Compra Pública Innovadora és una eina per a l’administració pública que permet millorar els serveis públics que es presten. Aprofita la demanda pública de productes i serveis per a desenvolupar béns i serveis innovadors i fomentar la innovació empresarial, utilitzant al mercat públic local com a client de llançament o referència.

En el taller de demà a Las Naves, que començarà a les 10h, estaran de ponents Carlos Jiménez García, gerent de Silo Science & Innovation Link Office, Jose Ignacio Lacomba Andueza, cap de Servei d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València, Carlos Sánchez, gerent de la Fundació València Clima i Energia i Javier Ibáñez, Director Tècnic de Las Naves.

Les inscripcions en el taller es poden realitzar a través d’aquest enllaç: https://www.eventbrite.es/e/entradas-taller-de-compra-publica-innovadora-per-a-millorar-leficiencia-energetica-61290244772

COMPARTEIX:
TW - FB