Las Naves organitza la quarta edició del València Indie Summit amb rècord de videojocs participants

3 de març de 2021
CATEGORIA:
Noticies
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Esdeveniment gratuït baix registre en aquest enllaç.
  • Enguany s’han presentat 74 videojocs de desenvolupadors de Taiwan, Indonèsia, Malàisia, el Japó, el Canadà, Holanda, Grècia, Estònia, Alemanya, França, i Espanya.

El centre d’innovació Las Naves, de l’Ajuntament de València, organitza un any més al costat de l’Associació d’Estudiants de Videojocs i València Interactive la quarta edició del València Indie Summit. Un esdeveniment de desenvolupadors independents de videojocs que atrau a professionals i públic de tot el món. Aquesta trobada està destinada a unificar els seus vessants artística, industrial i comercial per mitjà de la formació i la mostra de projectes innovadors.

Encara que enguany tot l’esdeveniment es produirà en línia, i no presencialment en Las Naves com en les tres primeres edicions, hi ha hagut rècord de participació de videojocs presentats. Enguany s’han presentat 74 videojocs procedents de països com Taiwan, Indonèsia, Malàisia, el Japó, el Canadà, Holanda, Grècia, Estònia, Alemanya, França, i Espanya. D’entre tots ells eixiran els millors videojocs independents que seran premiats el dissabte 6 de març a les 13.00 hores amb els València Indie Awards.

Carlos Galiana, regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València, ha destacat “l’aposta des de Las Naves per la indústria del videojoc dins de la línia de treball d’impuls de les indústries creatives i culturals. És molt important aquest sector que, més enllà del seu vessant lúdic, pot servir-nos per a aprofundir i bregar amb problemes amb els quals tractem des de la innovació social, com pot ser l’obesitat infantil o les desigualtats de gènere, entre altres”.

La trobada també permetrà als assistents conéixer a través de taules redones l’impuls que s’està donant des de les institucions públiques a aquest sector, on formar-se en videojocs a la Comunitat Valenciana o com convertir un estudi en una empresa. Participaran en les diferents taules redones i conferències: David Rosa (Las Naves), José Luis Moreno (IVAC), Mónica Payá (IVACE), Javier Mateo (València Activa); institucions com ESAT, La Florida, UA, Lanzadera; estudis com Inverge, Chibig i Entalto; i professionals de la talla d’Irene Preuss, Mario Palmero i Danae Forrellat.

L’accés a la València Indie Summit 2021 és gratuït, previ registre. És la quarta edició d’aquesta trobada local que busca posar en valor el videojoc com a sector de referència de l’oci digital valencià, nacional i internacional.

COMPARTEIX:
TW - FB