Las Naves llança la II edició dels Premis a les millors iniciatives d’avaluació de programes i polítiques públiques

21 de juliol de 2022
CATEGORIA:
Avaluació de Polítiques Públiques
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB

La convocatòria, llançada pel laboratori d’Avaluació de Polítiques Públiques Avalua·lab del centre d’innovació valencià, estarà oberta fins al pròxim 14 d’octubre

El concurs lliurarà tres premis de 3.500, 2.500 i 2.000 euros, els quals distingiran els millors treballs

El centre d’innovació de l’Ajuntament de València Las Naves ha llançat la convocatòria de la II edició dels Premis Avalua·lab sobre projectes i iniciatives d’avaluació de polítiques públiques. Aquest concurs distingeix, promou i incentiva el desenvolupament de projectes d’avaluació de programes i polítiques públiques, així com d’estratègies empresarials que consoliden i institucionalitzen l’avaluació com a instrument generador de coneixement i innovació.

El regidor d’innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, assenyala que els Premis Avalua·lab “volen contribuir a consolidar els valors de la democràcia i que els treballs que es presenten i resulten guanyadors ajuden a millorar la qualitat de vida i benestar de les persones a la nostra ciutat. L’avaluació és fonamental per a millorar la gestió de govern perquè ens identifica els errors i encerts, i per tant fa que pugam incrementar la qualitat de les polítiques públiques”.

En aquesta segona edició, els premis seran de 3.500 euros, el millor valorat i de 2.500€ i 2.000 €, el segon i tercer. A aquesta convocatòria, de la qual el termini de presentació dels treballs finalitza el pròxim 14 d’octubre, poden presentar-se tots els projectes d’avaluació l’activitat de la qual estiga emmarcada dins de les quatre següents modalitats: estudis teòrics, avaluacions pràctiques, anàlisis comparatives i eines d’avaluació.

Entre altres elements, el jurat valorarà la rigorositat conceptual i metodològica, l’evidència i coherència entre el disseny metodològic, el procés d’anàlisi i l’obtenció de resultats, així com les conclusions i recomanacions.

Missions València 2030

Els premis Avalua·lab estan alineats en un dels objectius de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Actualment València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 100 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».

Consulta les bases i participa

desde hasta
Scheduled Avaluació de Polítiques Públiques
COMPARTEIX:
TW - FB