Las Naves inaugura l’exposició “Páginas Amigas” sobre el dibuix com a lloc de trobada de persones i col·lectius diversos

27 de gener de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La mostra anirà acompanyada de tallers, xarrades i sessions en la qual pretén ser una festa dedicada al dibuix.
  • Totes les imatges de la inauguració: https://flic.kr/s/aHsmL1LTq3

Aquesta vesprada s’ha inaugurat l’exposició “Páginas amigas” al centre d’innovació Las Naves. Una mostra que romandrà oberta fins al 29 de febrer i que li rendirà un homenatge al dibuix. En la inauguració han participat el regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, la gerenta de Las Naves, Marta Chillarón, i el comissari de l’exposició, Martín López.

Carlos Galiana, regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, ha destacat que “Las Naves es converteix una vegada més en un lloc de trobada on es propicien diàlegs intergeneracionals i culturals, en aquesta ocasió entre dibuixants de diferents edats, tradicions i procedència”.

Organitzada per l’Associació Vendo Oro, la mostra anirà acompanyada de tallers, xarrades i sessions en la qual pretén ser una festa dedicada al dibuix.

“Páginas amigas” proposa una exploració per diferents maneres d’entendre el dibuix en relacióa allòl pedagògic, l’autoedició i l’exploració gràfica. I, d’aquesta forma, mostrar el dibuix com un lloc de trobada entre individus i col·lectius diversos que parlen diferents llenguatges visuals però que, al cap i a la fi, formen part d’una comunitat especial unida per certa singularitat en la pràctica.

Participen en l’exposició Haz, Raisa Álava, Muriel Bellini (Argentina), Paz Boira, Gonçalo Duarte (Portugal), Alba Feito, Andrea Ganuza, Paola Gaviria (Colòmbia), Don Rogelio J, Roberto Massó Tatiana Mutilva, Clara Iris Ramos, Carlota Ribs, Carlos Santonja, Attila Stark (Hongria) i El Brazo Torcido Group.

COMPARTEIX:
TW - FB