Las Naves impulsa la primera associació de Realitat Estesa de la Comunitat Valenciana

21 de febrer de 2019
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

 

  • La realitat estesa es presenta com la tecnologia del futur que fusiona elements de la realitat augmentada i la realitat virtual amb una alta aplicabilitat i versatilitat.
  • És la primera associació professional valenciana que existeix dedicada a impulsar l’ecosistema de la realitat estesa i a professionalitzar el sector de manera coordinada.
  • Vore fotos ací

En línia amb el treball que porta desenvolupant Las Naves per a fomentar diversos sectors innovadors i tecnològics, Las Naves ha acollit la presentació oficial de l’Associació Valenciana de Realitat Estesa (AVRE) donant a conéixer els beneficis que aquesta tecnologia presenta per als diferents camps en els quals es pot aplicar, com l’educació, emergències o sanitat, entre altres.

Durant la presentació, que es va realitzar ahir a la vesprada i que va comptar amb una molt bon acolliment per part del públic assistent, el President de AVRE, Juan Simón García va explicar en primer lloc que aquesta associació és un grup obert per a tots els públics, no solament als professionals del sector i amb un clar caràcter horitzontal.

Tal com va destacar Simón “amb l’Associació Valenciana de Realitat Estesa venim a sumar forces per a aconseguir una comunitat professional cohesionada que actualment no existeix”. Sobre aquest tema, el President de AVRE va explicar que l’objectiu de conjuminar esforços és beneficiar als emprenedors, empreses i professionals del sector de la realitat estesa en la Comunitat Valenciana, així com mitigar la separació existent entre l’empresa privada, el sector públic, l’àmbit universitari i els professionals del sector.

A continuació, el Tresorer de AVRE i CEO en Quasar Dynamics, Javier Ortizá va donar a conéixer alguns reptes importants per a la nova entitat, com aconseguir accedir al finançament públic “el que significaria que s’està recolzant el sector i donant-li el reconeixement que es mereix”.

Ortizá també va destacar la rellevància per a aquest nou sector de difondre les activitats que realitzen, així com de comunicar i divulgar els casos d’èxit dels projectes innovadors que es desenvolupen en l’entorn autonòmic.

Per a totes aquelles persones que vulguen formar part d’aquesta iniciativa, durant la sessió es va donar a conéixer que Las Naves acollirà mensualment una reunió de AVRE, i es va convidar a totes les persones assistents a assistir de manera gratuïta, així com d’estar informades a través de la seua pàgina web www.asvre.com.

 

COMPARTEIX:
TW - FB