Las Naves impulsa la innovació en moda i disseny amb la celebració de CATWALK València 2019

11 de desembre de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de desembre.
  • Es tracta d’un esdeveniment amb el qual es vol difondre la creativitat de joves dissenyadores i dissenyadors, a més d’aconseguir sinergies amb diferents agents implicats en el sector.

Las Naves acull durant els dies 12, 13 i 14 de desembre CATWALK València 2019, una trobada de joves dissenyadors i dissenyadores valencianes que aposten per la innovació i les noves tendències, la fi de les quals és difondre el seu treball i creativitat. Amb aquesta segona edició es persegueix convertir aquest esdeveniment és una cita de referència per a la moda nacional i internacional. Al mateix temps, amb el focus posat en la moda des de la perspectiva de la innovació, tant en el sector tèxtil com en el de canals de venda.

L’impuls de la creativitat i el disseny més innovadors, amb especial atenció al suport del talent jove de la nostra terra, és un dels eixos que Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València, té en la seua agenda de treball.

Durant tres dies se succeiran en CATWALK València 2019 no sols desfilades de moda, sinó que també hi haurà espais dedicats a parlar i debatre sobre el moment que viu el sector. En ells participaran ponents de dilatada experiència a tot el món, a més de connectar el disseny amb empreses i clients potencials.

En concret, hi haurà ponències, taules redones i una masterclass sobre fotografia, així com desfilades amb les col·leccions de joves dissenyadors i dissenyadores valencianes. L’objectiu principal, amb això, és donar visibilitat al seu treball i ajudar-los a impulsar la seua carrera. A més, es pretén facilitar que puguen interactuar amb empresàries i empresaris, influencers, periodistes, especialistes en moda, etc.

Entre les desfilades que podran veure’s es troben els treballs de joves del Centre Integrat Públic de Formació Professional Ciutat de l’Aprenent, de l’EASD (Escola d’Art i Superior de Disseny de València), Barreira Art+Disseny i del centre Andrespert. També es podrà conéixer els dissenys de Cubero Quesada, Andra Cora, Miguel de Cruces i Visori.

COMPARTEIX:
TW - FB