Las Naves i UPV impulsen PaellaCon

17 de octubre de 2017
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
 • El propòsit és acostar la ciberseguridad de manera senzilla mitjançant xarrades i tallers, combinant els coneixements tècnics i didàctics amb ponents especialistes en la matèria.
 • Aquestes jornades gratuïtes tenen lloc per segon any consecutiu per a professionals, estudiants i persones aficionades en general que reunirà a grans especialistes en ciberseguridad.

  Las Naves coorganitza per segon any consecutiu, juntament amb la Universitat Politècnica de València i PaellaCON, les jornades gratuïtes sobre seguretat informàtica. Un punt de trobada per a professionals, estudiants i persones aficionades en general que reuneix a importants especialistes en ciberseguridad de tota Espanya. PaellaCON se celebrarà els dies 29 i 30 de setembre en la Universitat Politècnica de València en les instal·lacions de ETSINF, Escola Tècnica Superior d’EnginyeriaInformàtica (edificis 1I i 1G).

  Un dels objectius principals aquest any és la família, donada la importància d’educar des d’al més aviat possible a adolescents i menors en l’ús d’internet. Per aquest motiu el primer dia es desenvoluparà un esdeveniment de Seguretat Digital dirigit especialment a famílies que consistirà en quatre xerrades relacionades amb l’ús segur i responsable d’Internet. També s’abordaran temes com a seguretat i videojocs, el bon comportament a la xarxa, els perills de la sobreexposició en xarxes socials i les conseqüències legals que poden tenir mares i pares si les seues filles i fills actuen com ciberdeliencuentes.

  També hi haurà un taller de criptografia per a menors sota el nom “Detectius criptológics”, especialment recomanat per a nenes i nens d’entre 9 i 15 anys.

  El divendres a la nit tindrà lloc Hack&Beers, un esdeveniment lúdic en el qual també hi haurà temps per xerrar sobre sistemes ciberfísicos i internet de les coses (IoT).

  Les activitats del dia 30 se centraran en una sèrie de ponències magistrals que seran a càrrec de professionals de reconegut prestigi en el panorama nacional de la ciberseguridad. Entre ells destaquen responsables de departaments de seguretat informàtica, membres de FCSE, auditors de seguretat, pentesters, així com professionals de la informàtica i la recerca en cibercrimen. Abordaran temes com Smart Cities, IoT, DeepWeb, seguretat web, enginyeria social i amenaces en la banca.

COMPARTEIX:
TW - FB